19.04.2021-09:25 (Son Güncelleme:19.04.2021-09:25)

Antalya’da Kısıtlamada Çıkan Kavgada, Önce Dayak Sonra Ceza Yediler

Antalya’da koronavirüs önlemleri kapsamında alınan kısıtlama saatlerinde kavga çıktı. Çıkan kavgada iki grubun birbirine saldırması sonucu 4 kişi yaralandı. Kavgaya dahil olan 6 kişiye sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ve maske takmamaktan toplam 24 bin TL para cezası verildi.

Antalya’da çıkan kavga Kepez ilçesine bağlı Kültür Mahallesi Ulusoy Caddesi istikametinde akşam saatlerinde gerçekleşti. Alınan bilgiye göre, saat 21.30 sıralarında M. Y. ve oğlu A. Y. ile E. A., M. A. ve Ş. A. kardeşler arasında nedeni henüz bilinmeyen bir durumdan tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından olay yerine polis ekipleri geldi ve iki tarafta birbirinden şikayetçi olmayıp olay yerinden ayrıldı. 1 saat sonra ise iki grup tekrar aynı cadde üzerinde bu sefer kavgaya tutuştu.

ÇIKAN KAVGADA TAŞLAR HAVADA UÇUŞTU

Taşların havada uçuştuğu kavgada, M. Y. ile oğlu A. Y., karşı taraftan da iki kardeş yaralandı. Babası ile ağabeyinin yaralandığını gören İ. Y. de, evinden dışarı çıkarak kavgaya karıştı. Gelen ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler tarafları ayırırken, yol iki taraflı trafiğe kapatıldı.

6 KİŞİYE 24 BİN TL CEZA

Polis, yaralılar için olay yerine sağlık ekiplerini istedi. Sağlık ekiplerinin müdahalede bulunduğu yaralılardan baba ve oğul ile diğer grup arasında sözlü atışmalar sürerken, polis ekipleri tarafları güçlükle sakinleştirdi. Yaralılar sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Polis, kavgaya karışan yaralılarla birlikte 6 kişiye, sokağa çıkma ihlali ve maske takmamaktan dolayı toplam 24 bin TL cezai işlem uyguladı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr