11.01.2019-11:40 (Son Güncelleme:11.01.2019-11:38)

Andy Murray Gözyaşlarına Hakim Olamadı!

Büyük Britanyalı tenisçi Andy Murray, kalçasındaki sakatlık sebebiyle Avustralya Açık’ın son turnuvası olmasının muhtemel olduğunu açıkladı.

Kariyerinde üç grand slam şampiyonluğu zaferi kazanan Büyük Britanyalı tenisçi Andy Murray, kalçasındaki sakatlık nedeniyle çektiği acılara daha fazla dayanamayacağını ve Avustralya Açık'ın muhtemelen son turnuvası olacağını belirtti.

14-27 Ocak tarihleri arasında Melbourne şehrinde gerçekleşecek Avustralya Açık için hazırlıklarına devam eden ve ilk maçını tek erkekler kategorisinde 22 numaralı seri başı İspanyol Roberto Bautista Agut ile oynayacak Andy Murray, sakatlığına ilişkin basın toplantısı gerçekleştirdi.

Avustralya Tenis Merkezi'nde düzenlenen toplantıda kalçasındaki sakatlık sebebiyle uzun süredir acı çektiğini kaydeden ve tenis oynamakta zorlandığını vurgulayan Murray, yaşadığı süreci anlatırken göz yaşlarına boğuldu.

“Kalçamın iyileşmesini sağlamak için elimden gelen her şeyi yaptım fakat işe yaramadı.“

Üç kez Grand slam turnuvalarında, 2 kez de olimpiyatlarda şampiyonluk yaşayan eski dünya 1 numarası tenisçi, Avustralya Açık'ın yer aldığı son turnuva olabileceğini belirterek, "Kendimi iyi hissetmiyorum. Uzun süredir bununla mücadele ediyorum. Yaklaşık 20 aydır büyük acılar çekiyorum. Kalçamın iyileşmesini sağlamak için elimden gelen her şeyi yaptım fakat işe yaramadı. Wimbledon, tenis kariyerimi noktalamak istediğim yerdi fakat bunu yapabileceğimden emin değilim. Avustralya Açık'ın son turnuvam olabileceğini düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Sakatlığının ardından tek erkeklerde 230. basamağa kadar düşen 31 yaşındaki tenisçi, Avustralya Açık'taki ilk maçına İspanyol Roberto Bautista Agut karşısında 14 Ocak'ta çıkacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr