11.06.2021-09:36 (Son Güncelleme:11.06.2021-09:36)

Adana'da Bekçilere Silahlı Saldırı! 2 Gözaltı!

Adana’da görev aldığı bölgede devriye dolaşan bekçiler motosiklet üzerindeki üç kardeş tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırıdan bekçiler şans eseri yarasız kurtulurdu.

Öğrenilen bilgiye göre, Adana Seyhan'da İsmetpaşa Mahallesi’nde görev üstlenen bekçiler, devriye dolaştıkları esnada motosiklet üzerindeki Şahin K., İbrahim K. ve Nusret K. tarafından silahlı saldırıya maruz kaldı. 3 kardeş, bekçilere silahla pek çok kez ateş ederek olay yerinden uzaklaştı. Telsiz üzerinden silahlı saldırıya uğradıklarını bildiren bekçiler ek kuvvet talep etti. Bölgeye terör, asayiş, araştırma ve özel harekat güçleri gönderildi. Hadisenin meydana geldiği bölgeyi emniyet güçleri abluka altına alarak zanlıları arama operasyonlarına başladı.

POLİS ENSELERİNE ÇÖKTÜ

Bölgede gerçekleştirilen operasyonlar esnasında emniyet güçleri, konu olan zanlı motosikleti hareket halindeyken fark etti. Bu durumun üzerine emniyet güçleri ‘dur’ ihtarında bulundu. Fakat motosikletli zanlılar ihtarı dinlemeyip kaçmak isterken 500 metre sonra emniyet güçlerince yakalandı.

2 ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI

Motosikletin üzerindeki İbrahim K. ile Nusret K. yakalandı. Öteki üçüncü şahıs olan Şahin K.’yi de yolda indirdikleri doğrultusunda ifade verdiler.

Emniyet, bekçilere saldırı hadisesine karışan Şahin K.’yi arama operasyonlarını sürdürüyor.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr