10.06.2021-15:15 (Son Güncelleme:10.06.2021-15:15)

9 Haziran Survivor Araba Ödülünü Kim Kazandı?

TV8’de yayınlanan Survior’ın son bölümünde araba ödülü oyunu heyecanı yaşandı. Peki, Survivor’da arabayı kim kazandı? 9 Haziran Survivor dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor’ın 9 Haziran Çarşamba günü yayınlanan son bölümünde araba ödülü verildi. Yarışmacılar, ada konseyi öncesi araba ödülü verilecek yarışmada mücadelede bulundu. Son model otomobili kazanmak için ‘Arkadaşınıza Sorduk’ isimli oyunda yarıştılar. Yarışmacılar oyunda sorulara arkadaşlarının verdikleri cevapları tahmin etmeye çalıştı.

ARABA ÖDÜLÜ KİMİN OLDU?

Survivor’da araba ödülünün kazanını belli oldu. Yarışmayı Dora ve sevgilisi Cevhere kazandı. Dora, Cevhere’nin verdiği cevapları doğru tahmin ederek yarışmanın kazananı oldu. Acun Ilıcalı, Dora’yı tebrik etti. Araba ödülü olarak yarışmada Jeep Kompas otomobil verildi. Ayrıca Ilıcalı, Dora ve sevgilisi Cevhere’ye onları Fatih Terim ile tanıştırma sözü verdi.

9 HAZİRAN SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Daha önce takım olarak oyun oynayan yarışmacılar finalin yaklaşması ile beraber bireysel olarak yarışmaya başladı. 9 Haziran’da ilk dokunulmazlık oyunu oynandı ve hemen sonrasında ada konseyi yaşandı. Bireysel olarak mücadele edilen oyunlarda, dokunulmazlık oyununu kazanan kişi konseyde eleme adayı seçebiliyor. Bu haftanın ilk dokunulmazlık oyununda ilk karşılaşma Berkay ve İsmail arasında yaşandı. Bu oyunu Berkay kazandı. Aleyna ve Dora mücadelesinde ise, Aleyna galip geldi. Poyraz ve Aleyna karşılaşmasında Poyraz, Aleyna’yı yenerek saf dışı bıraktı. Berkay ve Batuhan arasında oynanan final oyununda Batuhan gelip geldi ve adını final oyununa yazdırdı. Final oyunu Batuhan ve Poyraz arasında gerçekleşti. Bu oyunun ise galibi Poyraz oldu ve dokunulmazlığı kazandı.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM?

Poyraz dokunulmazlığı kazanması ile eleme potasına girecek ilk adayı belirlemeye hak kazandı. Dominik Cumhuriyeti’nde yapılan ada konseyinde Acun Ilıcalı, “hangi yarışmacıyı eleme potasına gönderiyorsun?” sorusunu Poyraz’a yöneltti. Poyraz ise Batuhan yanıtını verdi. Böylece haftanın ilk eleme adayı kırmızı takımdan Batuhan oldu.

SURVİVOR DORA KİMDİR?

Asıl adı Uğurtan olan Survivor yarışmacısı, Survivor ismi olarak soyadını kullanıyor. Uğurtan Dora, 7 Kasım 1984 tarihinde Şişli’de doğdu. 2000 yılında Saint Benoit Fransız Lisesinin ortaokulundan mezun oldu. Liseyi Sakıp Sabancı Anadolu Lisesinde bitirdi. Üniversitede ise Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat bölümünden mezun oldu.

Su topu, jimnastik, kürek, basketbol ve fitness spor dallarıyla ilgilenen Dora, lisanslı olarak Enka-Beykozspor’da basketbol oynadı. Aynı zamanda iyi derecede Fransızca bilen yarışmacı Cezayir, Fas, Tunus gibi yerlerde IMMİB ticaret heyeti ve bakanlar kurulu onaylı olarak tercümanlık yaptı. 2013-2018 yılları arasında Yves Rocher markasında yöneticilik görevini üstlendi. Aynı zamanda Dora, 2000 yılından bu yana 50’den fazla reklamda rol aldı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr