Amazon Prime Video, Dizileri Karıştıracak

Amazon Prime Video, Yeni Özelliğini Test Ediyor

18.03.2021-09:27 - (Son Güncelleme: 18.03.2021-09:27) Amazon Prime Video, Dizileri Karıştıracak

Amazon’un yayın hizmeti amazon Prime Video, sürekli izleme rutininizi değiştirmenize yardımcı olabilecek bir karıştırma aracını test ediyor.

Amazon yetkilileri ile görüşen Gizmodo, Prime Video’nun karıştırma aracının Amazon’un tüm kataloğundan değil, desteklendiği belirli bir dizideki bölümleri karıştıracağını doğruladı. Friends, Seindfeld gibi kültleşmiş eski yapımlar için oldukça kullanışlı görünen Araç şu anda yalnızca Android destekli cihazlardaki belirli dizilerle sınırlandırıldı. IOS kullanıcıları şu anda bu özelliğe erişemiyor.

Amazon testi ve karıştırma işlevinin nasıl çalıştığını onaylasa da, şirketin bu aracı daha geniş bir alana yaymayı planlayıp planlamadığı daha belli değil.

Karıştırma özellikleri, stream servislerinde yavaş yavaş popüler bir hâl alıyor gibi görünüyor. Netflix de uzun süredir kendisine ait bir karıştırma özelliği üzerinde çalışıyor. Gelen bilgilere göre karıştırma aracı resmi olarak 2021'in ilk yarısında kullanıcılarla buluşacak.

Amazon karıştırmayı, önceden belirlenmiş dizilerle sınırlandırıp her dizinin kendi bölümleri arasında sunarak çok daha özel bir içerik havuzuna açıkça hitap ediyor.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal