Amazon Prime Nedir? Amazon Prime Üyesi Nasıl Olunur?

Amazon Prime Video, son dönemlerde kullanıcı sayısını bir hayli arttırdı. Bunun en büyük sebebi Netflix’in ücret artırımı olsa da Amazon’un sunduğu ek hizmetlerin katkısı da bir hayli büyük. Peki, Amazon Prime nedir?

05.03.2021-16:58 - (Son Güncelleme: 05.03.2021-16:58) Amazon Prime Nedir? Amazon Prime Üyesi Nasıl Olunur?

Netflix Türkiye’nin geçtiğimiz gün hizmet ücretlerini arttırması alternatif dijital video izleme platformlarına olan ilgiyi arttırdı. Bu platformların içerisinde hem uygun fiyat oranı hem de içerik zenginliğiyle Amazon Prime öne çıktı.

AMAZON PRİME NEDİR?

Amazon Prime, dünya genelinde 150 milyon aboneye sahip olan bir dijital video izleme platformudur. Dev teknoloji şirketi Amazon’un sunduğu bir hizmet olan Amazon Prime, üyelerine video izleme hizmetinin yanında çok çeşitli kampanyaları da sunmaktadır. Bu kampanyalar içerisinde Amazon alışverişlerinde bedava kargo olanağı, ücretsiz Twitch kanal aboneliği ve üyelere özel indirim olanakları bulunmaktadır. 

AMAZON PRİME ÜCRETİ NE KADAR?

Amazon Prime, ilk üyelerine 30 günlük ücretsiz deneme süresi sunuyor. Bu süre boyunca üyeler, ücretsiz bir şekilde tüm Prime hizmetlerinden faydalanabiliyor. Amazon Prime, daha sonra ayda 7,90 TL’lik ücretiyle hizmet veriyor. 

AMAZON PRİME AVANTAJLARI NELER?

Amazon Prime, Amazon Türkiye üyelerine birçok fırsat sunuyor. Bu fırsatlar içerisinde en çok kullanılanlar şu şekilde; 

Ertesi gün teslimat

Amazon Prime Video

Prime Gaming

ERTESİ GÜN TESLİMAT

Amazon Prime üyeleri; İstanbul, Bursa, Kocaeli, Ankara, İzmir, Eskişehir, Antalya, Balıkesir, Bilecik, Bolu, Burdur, Isparta, Kütahya, Manisa, Sakarya, Yalova, Düzce, Afyon şehirlerinden birinde oturuyorsa Amazon Türkiye’nin ‘ertesi gün teslim’ kampanyasından yararlanabiliyor. Bu kampanyadan yararlanmak için herhangi bir minimum alışveriş tutarı koşulu bulunmuyor. 

AMAZON PRİME VİDEO

Amazon Prime’ın en çok kullanılan hizmeti olarak Prime Video öne çıkıyor. Amazon Prime Video; içerisinde birçok ödüllü film ve diziyi bünyesinde barındırıyor. Öte yandan video izleme portalında Amazon Orijinal içerikleri de bulunuyor.   

AMAZON PRİME GAMİNG NEDİR?

Amazon, Prime Gaming kampanyası ile oyun tutkunlarına ulaşmayı hedefliyor. Bu hizmet sayesinde kullanıcılar, Twitch’ten takip ettikleri yayıncılara ücretsiz bir şekilde abone olabiliyor.  Prime Gaming, içerisinde League of Legends, Black Desert Mobile, Teamfight Tactics gibi popüler oyunlarda ek içerikler de sunuyor.

NASIL AMAZON PRİME ÜYESİ OLUNUR? 

Amazon Prime üyesi olabilmek için şu adımları izleyebilirsiniz; 

İlk adım olarak Amazon Türkiye internet sitesine giriş yapın. 

İstenilen bilgileri yazarak hesap oluşturun. 

E-Posta veya telefon numaranıza gelen kodu girin. 

‘Amazon Prime’ı 30 gün ücretsiz dene’ seçeneğine tıklayın. 

Kredi kartı bilgilerinizi ilgili alana yazın. 

Güncel ikamet adresinizi girin. 

Artık Amazon Prime üyesisiniz. 

AMAZON PRİME İPTAL ETME NASIL OLUR?

Amazon Prime deneme süresi sona erdikten sonra kolay bir şekilde iptal işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için prime üyesi olduğunuz sayfaya gelip ‘üyeliğimi sonlandır’ seçeneğine tıklamanız yeterli. 

EN ÇOK İZLENEN AMAZON PRİME İÇERİKLERİ HANGİLERİ?

İzleyecek Amazon Prime Video içerikleri arıyorsanız aşağıdaki içerik listesine göz atabilirsiniz. 

Fleabag

The Boys

The Marvelous Mrs. Maisel

The Expanse

Carnival Row

Undone

The Man in the High Castle

Transparent

Upload

Hanna

Good Omens

Patriot

Jack Ryan

Mad Man

The Office


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal