Amasya’da Yolcu Otobüsü Devrildi! Ölü ve Yaralılar Var

Amasya’da yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre bir kişi öldü, 19 kişi yaralandı. Konuya ilişkin detaylar haberimizde…

14.12.2021-09:39 - (Son Güncelleme: 14.12.2021-11:15)

Korkunç kaza, saat 07.00 sıralarında Amasya-Çorum kara yolunun 25'inci kilometresinde Gökhöyük mevkisinde meydana geldi. 

AMASYA'DA KORKUNÇ KAZA 

İzmir'den Tokat'a gitmekte olan Topçam seyahat firmasına ait olan 60 BD 831 plakalı yolcu otobüsü, yoğun yağan yağmur sebebi ile kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Yapılan ihbar üzerine kaza yerine çok sayıda jandarma, sağlık ekipleri ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Gökhöyük mevkisinde gerçekleşen korkunç kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 24 yolcu yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafınfan yapılan ilk müdahalelerinin sonrasında kentteki hastanelerde tedavi altına alındı. Korkunç kazada ölen yolcunun cansız bedeni, hastane morguna kaldırıldı. Kaza sebebi ile Amasya-Çorum kara yolu bir süre trafiğe kapandı. Gökhöyük mevkisinde gerçekleşen kaza ile ilgili yetkililerden detaylar bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal