Otobüste Fenalaşan Yolcu İçin Güzergahını Değiştirdi! O Anlar Kamerada!

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde toplu taşıma aracında fenalaşan kadın, otobüs güzergahını değiştiren şoförü tarafından hastaneye götürüldü. O anlar araç içindeki kameraya anbean yansıdı.

14.12.2021-09:31 - (Son Güncelleme: 14.12.2021-09:31)

İzmit Doğu Kışla- Erenler seferini yapan toplu taşıma aracı içinde bulunan bir kadın yolcu, aniden fenalaştı. Belediye otobüsü içinde bulunan yolcular kadının yardımına koşarken, toplu taşıma aracının şoförü ise bulunduğu güzergahı değiştirerek aracı Kocaeli Devlet Hastanesi'ne sürdü. 

OTOBÜS ŞOFÖRÜNDEN ALKIŞLANACAK DAVRANIŞ

Kocaeli İzmit ilçesinde bir belediye otobüsü içinde bulunan kadın yolcunun rahatsızlanması üzerine durumu fark eden şoför, otobüsün güzergahını değiştirerek aracı, en yakın konumdaki hastaneye götürdü. Hastanenin önüne gelen şoför, sürücü koltuğundan inerek fenalaşan kadını hastaneye yetiştirdi.  

YAŞANANLARI TOPLU TAŞIMA ARACINDA BULUNAN KAMERA KAYDETTİ

Belediye otobüsü içinde yaşanan olay, araç içindeki kamera tarafından anbean kaydedildi. Toplu taşıma aracı kamerasında kaydedilen görüntülerde, bir kadın yolcunun bir anda fenalaştığı ve otobüs içindeki diğer yolcuların durumu fark edip yardıma koştuğu görüldü. Bunun üzerine belediye otobüsünün şoförü ise araç güzergahını değiştirerek en yakın hastanenin önüne sürdüğü yer aldı. Hastaneye ulaştırılan kadın yolcu, otobüs şoförünün hastaneden getirdiği tekerlekli sandalye yardımı ile yetiştirildiği kaydedildi. Hastanede tedavi altına alınan kadın yolcunun sağlık durumunun iyi olduğu bilgisi verildi. Belediye otobüsü içinde bekleyen yolcular ise rahat bir nefes aldı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal