Alparslan Büyük Selçuklu Şehzade Mesud kimdir? Burak Ali Özkan'ın hayatı ve rol aldığı yapımlar

TRT1'in sevilen dizisi Alparslan Büyük Selçuklu her hafta Pazartesi akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan dizinin oyuncuları merak ediliyor. Biz de bu haberimizde sizlere dizide Şehzade Mesud karakterine hayat veren Burak Ali Özkan'dan bahsedeceğiz.

11.04.2022-20:56 - (Son Güncelleme: 11.04.2022-20:56) Alparslan Büyük Selçuklu Şehzade Mesud kimdir? Burak Ali Özkan'ın hayatı ve rol aldığı yapımlar

8 Kasım 2021 tarihinden bu yana her hafta Pazartesi akşamları izleyici karşısına çıkan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi TRT1 ekranlarında yayınlanıyor. Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan dizinin konusunun yanı sıra oyuncuları da oldukça beğeni topluyor. Dizide yer alan ve adını sıkça duyduğumuz Şehzade Mesud ise merak konusu oldu. Peki Şegzade Mesud kim? Şehzade Mesud karakterine hayat veren Burak Ali Özkan kim? İşte detaylar...

Alparslan Büyük Selçuklu Şehzade Mesud

Dizide adını sıklıkla duyduğumuz Şehzade Mesud, Gazne Devleti Sultanı Mevdud'un oğlu ve Çağrı Bey'in torunudur. Aynı zamanda Sultan Alparslan, Kavurd Bey ve Süleyman'ın yeğenidir. Dizide bu karaktere hayat veren isim ise Burak Ali Özkan'dır.

alparslan büyük selçuklu

Burak Ali Özkan

2013 senesinde doğan Burak Ali Özkan, henüz 8 yaşındadır. Kameralar karşısına ilk defa Hekimoğlu dizisi ile çıkmıştır. Birçok dizi ve reklam filminde yer almıştır. Küçük oyuncunun Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde göstereceği performans ise oldukça merak ediliyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal