Alparslan Büyük Selçuklu Cevher Hatun kimdir? Esila Umut rol aldığı yapımlar ve biyografisi

Oldukça sevildiği bilinen ve TRT1 ekranlarında ilk kez bugün yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde yer alan oyuncular ile ilgili araştırmalar gündemde. Peki dizide Gevher Hatun karakterini kim canlandırıyor? Konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde.

11.04.2022-20:38 - (Son Güncelleme: 11.04.2022-20:38) Alparslan Büyük Selçuklu Cevher Hatun kimdir? Esila Umut rol aldığı yapımlar ve biyografisi

Tarihe baktığımız zaman III. Mesud ile evlendiği ve ikinci karısı olduğu bilinen Selçuklu prensesi Gevher Hatun karakterini Esila Umut canlandırıyor. Peki Esila Umut kimdir? Konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde.

Esila Umut kimdir

2001 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir. Çok küçük yaşlarından itibaren oyunculuğa ilgisi başlamıştır. Adı daha yeni yeni duyulmaya başlamış ve oyunculuk kariyerine yeni adım atmıştır. Oyunculuğu ise vatandaş tarafından seviliyor. İlk deneyimi Sevdam Alabora dizisiyle gerçekleşmiştir. Ufak Tefek Cinayetler dizisinde ise Pelin karakterinin çocukluğunu canlandırmıştır. 2020 senesinde ise Akrep dizisinde İpek karakterine hayat vermiştir. Genç oyuncunun sosyal medyayı da aktif olarak kullandığı biliniyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal