Alparslan: Büyük Selçuklu Nizâmülmülk kimdir? Mehmet Özgür'ün yer aldığı diziler

TRT 1'in sevilen dönem dizileri Uyanış: Büyük Selçuklu ve Alparslan: Büyük Selçuklu'da Nizamülmülk karakteriyle seyircinin beğenisini toplayan Mehmet Özgür'ün hayat verdiği karakter merak ediliyor. Birçok dizide rol alan başarılı oyuncunun şimdilerde canlandırdığı Nizamülmülk kimdir? Alparslan: Büyük Selçuklu Nizâmülmülk kimdir? Tüm bunların yanı sıra Mehmet Özgür'ün daha önce yer aldığı dizilerde de hangi dizide hangi karakterle rol aldığı da merak edilen konular arasında yer alıyor.

11.04.2022-20:45 - (Son Güncelleme: 11.04.2022-20:45) Alparslan: Büyük Selçuklu Nizâmülmülk kimdir? Mehmet Özgür'ün yer aldığı diziler

TRT 1 ekranların her Pazartesi akşamı yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkan Alparslan: Büyük Selçuklu dizisindeki karakterler son zamanlarda birçok kişi tarafından sıklıkla araştırılır oldu. Alparslan: Büyük Selçuklu dizisindeki önemli karakterlerden biri olan Nizamülmülk ise merak edilen isimler arasında yer alıyor.

Alparslan: Büyük Selçuklu Nizâmülmülk kimdir?

Yine aynı karakterle daha önce de yine TRT 1 ekranlarında yayınlanan Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde rol alan Mehmet özgür'ün bu dizilerden önce hangi dizilerde hangi karakterlerde oynadığı da oldukça merak ediliyor. Usta oyuncu, şimdi olduğu gibi birçok dönem dizisinde önem arz eden karakterlere hayat verdi. Şimdilerde Alparslan: Büyük Selçuklu dizisiyle seyircilerin karşısına çıkan Mehmet Özgür'ün kendisi ve hayat verdiği karakter hakkında ise araştırmalar yapılıyor. Peki, Alparslan: Büyük Selçuklu Nizamülmülk kimdir? Nizamülmülk'ü canlandıran Mehmet Özgür daha önce hangi dönem dizilerinde rol aldı? İşte merak edilenler...

Mehmet Özgür kimdir?

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde, 30 Ağustos 1970 tarihinde dünyaya gözlerini açan Mehmet Özgür; Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde tamamlayan usta oyuncu, 2012'de yayın hayatına başlayan "Suskunlar" dizisinde "Takoz İrfan" rolüyle büyük bir üne kavuşmuştur. Birçok televizyon dizisinde ve sinema filmlerinde rol alan Özgür, aynı zamanda bazı tiyatro oyunlarında da yönetmenlik yapmıştır.

Mehmet Özgür kimdir

Mehmet Özgür'ün oynadığı diziler

-  Muhteşem Yüzyıl - Lütfi Paşa

-  Çalıkuşu - Seyfettin

-  Filinta - Kadı Gıyaseddin Hatemi

-  Ertuğrul 1890 - Ali Bey

-  Ya İstiklal Ya Ölüm - Mehmet Akif Ersoy

-  Uyanış: Büyük Selçuklu - Nizamülmülk

-  Alparslan: Büyük Selçuklu - Nizamülmülk

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal