Almanya'da Dehşet Dolu Anlar Yaşandı! Kamyon ABD Askeri Araç Konvoyuna Daldı

Almanya'nın Bavyera eyaletinde bir kamyon ABD ordusuna ait olan bir askeri araç konvoyuna çarptı. Bazı askerlerin yaralanmış olduğu kazada kamyonun sürücüsü aracın içinde kalarak canlı canlı yandı. Kazaya ilişkin tüm detaylar haberimizde.

20.12.2021-17:45 - (Son Güncelleme: 20.12.2021-17:53)

Almanya'nın Bavyera eyaletinde bir kamyon ABD ordusuna ait olan bir askeri araç konvoyuna çarptı. Bazı askerlerin yaralanmış olduğu kazada kamyonun sürücüsü aracın içinde kalarak canlı canlı yandı. 

KAMYON SÜRÜCÜSÜ CANLI CANLI YANDI

Bavyera eyaletinde bir kamyon ABD ordusuna ait olan bir askeri araç konvoyuna çarptı. Bazı askerlerin yaralanmış olduğu kazada kamyonun sürücüsü aracın içinde kaldı ve canlı canlı yandı. Almanya'da polis tarafından yapılmış olan son açıklamada, Bavyera eyaletindeki Neumarkt kentinde A3 otoyolunda bir kamyonun emniyet şeridinde duruyor olan ABD'ye ait 3 araçlı askeri konvoya çarpmış olduğu ifade edildi. Olayın bir kaza sonucu meydana gelmiş olduğu bildirilen en son açıklamalara göre, bazı ABD askerlerinin yaralı olarak kurtulduğu ifade edildi. Yaşanan korkunç kazanın hemen ardından araçların alev aldığı olay yerine itfaiye ve sağlık ekiplerinin sevk edildiği bildirildi. Kamyonun sürücüsü aracın içinde kalarak diri diri yandı, kazanın meydana gelmiş olduğu otoyol, kazanın ardından her iki yönde trafiğe kapatıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal