Aliyev'den SİHA'nın Mucidi Selçuk Bayraktar'a Madalya Taktı

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Karabağ'ın zaferinde öncü rol oynayan SİHA'ların mimarı Selçuk Bayraktar'a madalya taktı.

01.04.2021-15:10 - (Son Güncelleme: 01.04.2021-15:10) Aliyev'den SİHA'nın Mucidi Selçuk Bayraktar'a Madalya Taktı

Başkan Erdoğan’ın direktifleri doğrultusunda Türk Silahlı Kuvvetleri'nin hava savunma ihtiyaçlarını karşılamak için yerli ve milli imkanlar ile üretilip geliştirilen SİHA'lar, Karabağ'da Azerbaycan'a zafer getirdi.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev de bugün, Baykar Savunma Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar'la beraber ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Görgün'ü makamında ağırladı.

SİHA'ların mimarı Selçuk Bayraktar, Aliyev tarafından ödüllendirildi.

MADALYA TAKILDI

İlham Aliyev, Karabağ zaferindeki katkılarından dolayı Selçuk Bayraktar'a, madalya taktı.

AZERBAYCAN'DA ÇOK SEVİLİYOR

Azerbaycan, havadaki hakimiyetinin sayesinde kısa bir süre içinde Ermenistan karşısında zafere ulaşmıştı; bu zafere katkısı sebebiyle de Selçuk Bayraktar Azerbaycan halkının sevgisini kazandı.


BÜYÜK ŞEREF VE ONUR DUYDUK

Selçuk Bayraktar da ziyarete ilişkin fotoğrafları sosyal medya hesabı üzerinden yayınlayıp ''Büyük şeref ve onur duyduk.''

Azerbaycan ve Türkiye'nin ortak geleceği için çalışmaya devam edeceklerini belirten Bayraktar, paylaşımında şu açıklamayı yaptı;

''Babam Özdemir Bayraktar ve ağabeyim Haluk Bayraktar ile birlikte Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından Karabağ Nişanı'na layık görülmekten dolayı büyük şeref ve onur duyduk.

Tek Millet İki Devlet'in ortak geleceği için çalışmaya devam edeceğiz.''


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal