Ali Koç: 'Bir Oyuncuya, Birçok Kulüp Talip Olabilir'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı- lacivertli kulübün gündemine ilişkin açıklamalar yaparken; göreve geldiği zamandan bu yana takımın performansı ile ilgili de konuştu.

27.06.2020-15:47 - (Son Güncelleme: 27.06.2020-15:45) Ali Koç: 'Bir Oyuncuya, Birçok Kulüp Talip Olabilir'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, olaylı Mert Hakan Yandaş transferiyle alakalı, ''Fenerbahçe bir oyuncuyu gerçekten isterse, o oyuncu Fenerbahçe'ye gelir'' şeklinde konuştu.

2018'de başkan olan Koç, geçtiğimiz iki sene boyunca taraftarlarına şampiyonluk sevinci yaşatamadıklarını söyleyerek, ''Şimdi önümüze bakmak zorundayız ve gelecek sezon için güçlü bir yapılanma ve kadro oluşturmaya mecburuz. Hedefimiz kırılganlığı minimum derecede olan, yolunda kararlı adımlarla yürüyebilen kaliteli bir takım oluşturmak.'' ifadelerini kullandı.

'İSİMLER VE TRANSFERLER BELİRLENDİ'

Yeni sezon kadro planlaması için transfer edilecek kişilerin seçildiğini aktaran Koç, ''Bizi önümüzdeki sezon başarıya taşıyabilecek, dış etkenlerden en az etkilenecek, saha içinde teknik kalitesi yüksek, tecrübenin ve genç yeteneklerin harmanlandığı bir takım kimyası oluşturacağız. Yeni yapılanmamız çerçevesinde aldığımız kararlar, futbol şubemizin önemli pozisyonlarına atayacağımız isimler ve gelecek futbolcu isimleri şu an itibarıyla büyük ölçüde belirlenmiş durumda.'' dedi.

'FENERBAHÇE İSTERSE, ALIR'

Diğer taraftan Mert Hakan Yandaş transferi sebebiyle gündemdeki açıklamalar hakkında da konuşan Ali Koç, Fenerbahçe'nin bir oyuncuyu gerçekten istemesi durumunda alacağını belirtti ve şu ifadeleri kullandı:

''Bununla birlikte, transferler hakkında kamuoyunu meşgul eden bazı anlamsız tartışmalara da nokta koymak gerektiği fikrindeyim. Bir oyuncuya birçok farklı kulüp talip olabilir, profesyonel futbolcular da mevzuatlara uygun şekilde her takım ile görüşebilir. Ancak eğer bir oyuncuya Fenerbahçe gerçekten talip olursa, o oyuncu muhtemelen Fenerbahçe'ye gelecektir. Bu böyle bilinmelidir.''

Bilindiği üzere sarı- lacivertliler, daha önce Galatasaray'ın alma üzere olduğu Stoch, Alper Potuk ve Vedat Muriç gibi futbolcuların Mert Hakan Yandaş'ta olduğu gibi, son dakika araya girerek transfer etmişti.

MUSTAFA CENGİZ: 'G.SARAY KİMİ İSTESE ONA TALİP OLUYORLAR'

Gerçekleşen olayların sonrasında geçtiğimiz zamanlarda kulüp kanalına misafir olan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ise olayla alakalı açıklamalar yaparak şunları demişti:

''Rakibin talip olduğu bir oyuncuya başka bir takımın rakibin dengesini bozmak için yanlış yollara girdiğini görüyoruz. Bazı takımlar Galatasaray hangi futbolcuya gitmişse ona yöneliyor. Bu da bir taktik herhalde. Biz Galatasaray'ız, biz bizi istemeyeni istemeyiz. Biz Ali Sami Yen kültürüyle yetiştik. Rakibi açığa düşürerek iş yapmayız. Mertçe ve açıkça sahada mücadele ederiz.''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal