Aleyna Tilki'nin Dadı İlanına Tuğba Ekinci'den Cevap: 'Gönüllü Olarak Çalışırım'

Hem sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla, hem de açıklamalarıyla gündemden düşmeyen 21 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki, kendisine dadı aradığını duyurmuştu. Kendisine ileri görüşlü bir dadı arayan Tilki'ye teklif Tuğba Ekinci'den geldi.

12.07.2021-13:45 - (Son Güncelleme: 12.07.2021-13:45)

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık magazin gündemine gelen genç şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter hesabından yine dikkat çekici bir mesaj paylaştı. 21 yaşındaki şarkıcı, asistan yerine dadı ile çalışmak istediğini duyurdu. Tilki, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda 'Kendime dadı tutacağım. Asistan tribi çekemem. Dadılar çok çalışkan. Yemeğimi düşünür, saçlarımı tarar ve her şey' demişti.

'BEN SANA DADI OLURUM'

Ünlü şarkıcı Tilki'nin paylaşımına sessiz kalmayıp 'Güzel yüzlü fıstığım dadı arıyormuş. Boncuğum benim ben sana dadı olurum kıyamıyorum ben sana erken yaşta koca camiayla boğuştun' yorumunda bulundu.


'ŞAMPİYONLAR LİGİNDE TEMSİL ETMEK İSTİYORUM'

Geçtiğimiz haftalarda takipçilerden gelene Eurovision sorusuna verdiği 'Ben Avrupa’da, Türkiye’yi Türkiye’nin lokal bir şarkıcısı olarak temsil etmek istemiyorum. Ben Türkiye’yi global bir şarkıcı olarak tüm dünyada şampiyonlar liginde temsil etmek istiyorum. Çünkü o ligdeki prodüktörlerle çalışmaya başladım bile' cevabıyla gündem olan Aleyna Tilki, son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan ve paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Aleyna Tilki, dikkat çekmeye devam ediyor.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal