Aleyna Tilki'nin Annesinden İddialı Pozlar! Bakan Dönüp Bir Daha Baktı

Her yaptığı, her söylediği olay olan Aleyna Tilki'nin kendisi kadar kız kardeşi ve annesi de dikkat çekiyor. Sosyal medyayı aktif kullanan Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel son olarak hesabından tatil paylaşımlarında bulundu.

29.06.2021-16:40 - (Son Güncelleme: 30.06.2021-08:54) Aleyna Tilki'nin Annesinden İddialı Pozlar! Bakan Dönüp Bir Daha Baktı

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel son olarak hesabından tatil paylaşımlarında bulundu. Daha önce Instagram hesabından bikinili paylaşımları ile ilgi odağı olan Havva Öztel'e 'Maşllah' yorumları yapılmıştı. Son olarak Instagram da paylaştığı derin yırtmaçlı siyah elbisesi ile kamera karşısına geçen Havva Öztel, güzelliği ve düzgün fiziğiyle kendine hayran bıraktı.

GÜZELLİĞİ İLE KIZINI GÖLGEDE BIRAKTI

Instagram'da  90 bine yakın takipçisi bulunan Havva Öztel, son paylaşımında derin yırtmaçlı siyah elbisesi ile kamera karşısına geçti. Güzelliği ve düzgün fiziği ile kızını gölgede bırakan Öztel'e takipçileri tarafından övgüler yağdı. Havva Öztel daha önce de söylediği şarkı ile kızının tahtına aday gösterilmişti.





DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal