Aleyna Tilki Bergen'in hangi şarkısını söyledi?

Pop müziğin prensesi olarak tanımlanan Aleyna Tilki, arabesk müziğin başarılı isimlerinden Bergen’in bir şarkısını yorumladı. Güzel şarkıcının yorumu insanların beğenisini kazandı. Peki Aleyna Tilki Bergen'in hangi şarkısını söyledi? Yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

19.03.2022-18:54 - (Son Güncelleme: 19.03.2022-18:55) Aleyna Tilki Bergen'in hangi şarkısını söyledi?

Sosyal medya hesabından paylaştığı gönderilerle ve söylediği şarkılarla magazin dünyasının gündeminin zirvesinde yer almayı başaran Aleyna Tilki, yaptığı son hareketiyle bir kez daha magazin dünyasının gündemine girdi. Arabesk sanatçısı Bergen’in en çok beğenilen parçalarından birisi olan ‘’Sen Affetsen Ben Affetmem’’ şarkısını yorumlayan güzel şarkıcı, performansıyla milyonlarca insandan tam not aldı. Ünlü pop şarkıcısının şarkıcı müzik listelerini alt üst etti.

Aleyna Tilki’den olağanüstü Bergen performansı

Aleyna Tilki Bergen

Müzik dünyasına oldukça genç bir yaşta giriş yapan Aleyna Tilki ilk olarak ‘’Cevapsız Çınlama’’ şarkısıyla haftalarca müzik dünyasının gündeminde yer almıştı. Güzel şarkıcı daha sonra Yalnız Çiçek, Dipsiz Kuyum gibi şarkılarla da müzik listelerinin zirvelerinde yer alırken, son olarak Taksim Trio ile beraber piyasaya sürdüğü ‘’Sen Affetsen Ben Affetmem’’ şarkısıyla arabesk dünyasını da unutmadı. Ünlü şarkıcının son parçası müzik listelerinde zirveyi kimseye bırakmazken, milyonlarca insan tarafından dinlendi.

Bergen’in kült şarkısı olarak da nitelendirilen Sen Affetsen Ben Affetmem parçasını yorumlayan Aleyna Tilki hakkında oldukça olumlu yorumlar yapıldı. Müzik hakkında "Gerçek olan her şeyin ömrümde yeri vardır. Tarzı, şekli fark etmez. Çok gerçek bir şarkı, çok usta müzisyenlerle ile çalışmak keyifliydi" ifadelerini kullanan Aleyna Tilki, sadece pop şarkılarını değil arabesk şarkılarını da keyifle seslendirdiğini söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal