Alanyasporlu Efecan Karaca Beşiktaş Maçıyla İlgili Açıklamalarda Bulundu!

Alanyaspor'un kanat futbolcusu Efecan Karaca, Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Efecan Karaca, önemli itiraflarda da bulundu.

21.11.2021-15:42 - (Son Güncelleme: 21.11.2021-15:54) Alanyasporlu Efecan Karaca Beşiktaş Maçıyla İlgili Açıklamalarda Bulundu!

Süper Lig'de Beşiktaş'ı 2-0 mağlup eden Alanyaspor'da maçın ardından Efecan Karaca yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti. Efecan Karaca'nın yaptığı açıklamalar büyük yankı uyandırdı. Alanyasporlu futbolcu Efecan Karaca'nın yaptığı açıklamalar gerek Beşiktaşlı taraftarlar gerek diğer takım taraftarları tarafından büyük dikkat çekti. Futbolcunun yaptığı açıklamalar gündeme oturdu.

EFACAN KARACA MAÇA İYİ HAZIRLANDIKLARINI BELİRTTİ

Alanyaspor'un, Beşiktaş'ı 2-0 yenmesinin ardından Alanyaspor'un yıldız futbolcusu Efecan Karaca yaptığı açıklamada, 'Milli arada çok iyi hazırlandık. Aradan önce Rize'de kötü oynamıştık. Bu haftaya çok iyi hazırlandık. Beşiktaş'ı iyi analiz ettik ve 2-0 kazandık. İkinci yarı psikolojik olarak geriye yaslandık ama Beşiktaş'ın net bir pozisyonu yoktu.' ifadelerine yer verdi.

EFECAN KARACA OFSAYT POZİSYONUNA DEĞİNDİ

Efecan Karaca, Emre Akbaba'nın iptal edilen golü ile alakalı dikkat çekecek açıklamalarda bulundu. Alanyasporlu Efecan Karaca'nın yaptığı itiraflar büyük dikkat çekti. Efecan Karaca maçın ardından pozisyonla ilgili olarak, 'Ben ofsaytmışım golde. Bence doğru bir karar. Ofsayttan gelip Vida'yı bozduğum için doğru karar. Ben ofsayt olmasaydım gol olabilirdi. Hoca da 'Sen ofsaytsın' dedi. Ben oradan geriden gelip baskı yaparak Vida'yı şaşırttım. Ofsayt doğru karar' ifadelerine yer verdi.

EFECAN KARACA'NIN YAPTIĞI AÇIKLAMALAR BÜYÜK YANKI UYANDIRDI

Alanyaspor'un yıldız futbolcusu Efecan Karaca yaptığı açıklamalarla büyük ses getirdi. Efecan Karaca'nın Beşiktaş galibiyetinin ardından yaptığı açıklamalar gerek Beşiktaşlı taraftarların gerek Türk futbolunda büyük dikkat çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal