Akşener, İmamoğlu'nu Fatih Sultan Mehmet'e Benzetti, Sosyal Medya'da Alay konusu Oldu!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Yenikapı'da gerçekleştirdiği 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına katılarak konuşma yaptı. Akşener, yaptığı konuşmada, Ekrem İmamoğlu'nu Fatih Sultan Mehmet'e benzetti.

31.08.2021-09:07 - (Son Güncelleme: 31.08.2021-10:35) Akşener, İmamoğlu'nu Fatih Sultan Mehmet'e Benzetti, Sosyal Medya'da Alay konusu Oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarını Yenikapı'da gerçekleştirdiği etkinliklerle ve konserlerle yaptı.

Kutlamalara katılan isimlerden biri de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'di. Akşener, konuşmasında Ekrem İmamoğlu'nu Fatih Sultan Mehmet'e benzettiğini söyledi.

FATİH SULTAN MEHMET BENZETMESİ

Meral Akşener konuşması esnasında çarpıcı benzemede bulunarak '1453, Fatih Sultan Mehmet aynı senin gibi dedi ki diye sözlerine başlayarak ; 'Ya İstanbul beni alır, ya ben İstanbul’u alırım. Bizans’a, Avrupa'ya rağmen, Haçlılara rağmen ya İstanbul'u alırım ya İstanbul beni alır. İki kararlı lider ve İstanbul alındı.' ifadelerini kullandı.

AKŞENER SOSYAL MEDYADA ALAY KONUSU OLDU

Meral Akşener, yaptığı konuşmada Ekrem İmamoğlu'nu Fatih Sultan Mehmet'e benzetince sosyal medyada alay konusu oldu. Akşener'in benzetmesine sosyal medyadan çok fazla tepki geldi.

Birçok siyasi ve gazeteci sosyal medyada Meral Akşener'in benzetmesiyle alakalı paylaşım yaptı. İşte onlardan bazıları:

'Gemileri karadan yürüten Atamızı, İBB otobüslerini ittiren İmamoğlu'na benzetmek de ne bileyim...'



'Fatih Sultan Mehmet gemileri karadan yürütmüştü. Yanında ki zat otobüsleri asfalt yolda yürütemiyor.'


'Son yıllarda gördüğüm en absürt benzetme. Fatih Sultan Mehmet’in kemikleri sızlamıştır. Sen gemileri karadan yürüt, bir şovmenle eş tutsunlar :/'


'Otobüsleri asfaltta yürütemeyen bir adamı, gemileri karadan yürüterek İstanbul’u fetheden büyük komutan Fatih Sultan Mehmet Han’a benzetmek nasıl bir cehalet örneğidir!'


'İstanbul’un fethini küçücük bir siyasi ikbal uğruna bu seviyeye indirgemekten çekinmeyenler, dahası basitleştirenler, yarın çıkıp milliyetçilik dersi vermeye kalkışmazlar umarım.'


'Gemileri karadan yüzdüren ecdadın iett’yi iterek çalıştıran torunlarıyız'


'Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu'nu Fatih Sultan Mehmet Han'a benzetmiş. Haklı. Fatih Sultan Mehmet Han Gemileri karadan yürüttü. Ekrem İmamoğlu da  İBB otobüslerini karadan ittiriyor.'


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal