Meral Akşener 'Özel Uçak Kullanmam' Sözünü Unuttu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ''Biz özel uçaklarla uçmuyoruz. Sözüm söz iktidara geldiğinde hepsini satacağım. Bunları da bana hatırlatın" sözlerini unutarak Malatya'ya özel jetle gitti.

06.07.2021-17:16 - (Son Güncelleme: 06.07.2021-17:16) Meral Akşener 'Özel Uçak Kullanmam' Sözünü Unuttu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Malatya ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaretinde Akşener'e İYİ Parti yöneticileri de eşlik etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ''Biz özel uçaklarla uçmuyoruz. Sözüm söz iktidara geldiğinde hepsini satacağım. Bunları da bana hatırlatın" sözlerini unuttu. Meral Akşener, uçakta karşılaştığı bir yolcuya ''Yarın, 4-5 sene sonra Meral abla ile uçakta gitmiştik 'söz vermişti ama yalancı çıktı' dedirtmeyeceğim" ifadelerine yer vermişti. Bugün Malatya'ya özel jetle giden Meral Akşener, ''daha seçilmeden yalanı ortaya çıktı'' dedirtti.

İstanbul'dan özel jetle saat 10.10'da ayrılan İYİ Parti yöneticileri, saat 11.06'da Malatya'ya gitti.

AKŞENER ÖZEL JETTEYKEN MAKAM ARACI KARAYOLUNDAYDI

Meral Akşener'in makam aracı ise karayolundan Malatya'ya gönderildi. Havalimanı'nda kendi partilileriyle görüşme gerçekleştiren Akşener, buradan şehir merkezine makam aracı ile devam etti.

Bu günlerde yenilerine imza attığı algı oyunlarıyla gündemde olan İYİ Parti lideri, 2018 yılında yaptığı bir açıklamada özel uçak kullanmadığını, tarifeli uçak veya karayolu ile gezdiği ifadelerine yer vermişti. 

Meral Akşener, "Biz özel uçaklarla uçmuyoruz. Sözüm söz iktidara geldiğinde hepsini satacağım. Bunları da bana hatırlatın" ifadelerine yer vermişti.

Bindiği bir uçakta karşılaştığı yolcuya "Özel uçaklarla gezmiyoruz biz, gördünüz. Bunu da değiştirmeyeceğim söz. Yarın, 4-5 sene sonra Meral abla ile uçakta gitmiştik 'söz vermişti ama yalancı çıktı' dedirtmeyeceğim" sözlerini kullanarak da şovunu yapmıştı.

"DAHA SEÇİLMEDEN YALANCI ÇIKTI"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "özel uçak kullanmayacağım, iktidara gelince hepsini satacağım" açıklamalarından sonra bugün Malatya ziyaretine özel uçakla gitmesi verdiği sözü tutmadığını ve söylediklerinin sadece yalandan ibaret olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.

İP liderinin bu davranışı, 'daha seçilmeden yalancı çıktı' yorumlarını da beraberinde getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal