Aksaray'da korkunç kaza: Sollamak isterken üzerine gelen otobüs, kazaya neden oldu: O anlar kameraya yansıdı

Aksaray'da sosyal medyada canlı yayın yaptığı esnada sollamak istediği yolcu otobüsünün üzerine gelmesiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün kullandığı otomobil, yolcu otobüsüne çarptıktan sonra geri geri giderek şarampole düştü. Şans eseri ölen ya da yaralanın olmadığı kaza anı cep telefonuyla anbean kaydedildi.

05.07.2022-16:54 - (Son Güncelleme: 05.07.2022-16:57)

Bu kaza, 3 Mayıs tarihinde Aksaray - Nevşehir Karayolu 30. kilometresinde gerçekleşti. Gelen bilgiler doğrultusunda, eşi Ayşe Karakaya ve 4 torunu ile birlikte Nevşehir yolu üzerinde 68 AAV 414 plakalı aracıyla giden Kasım Karakaya (57), eşinin de sosyal medyada canlı yayın yaptığı esnada önündeki yolcu otobüsünü sollamak istedi.

Panikleyerek direksiyon hakimiyetini kaybetti

Müziğin sesini açarak bir süre istikametinde giden Kasım Karakaya, hafif virajı dönmek istediği esnada sağ şeritte giden yolcu otobüsünün sol şeride geçmek istemesi sonrası panikleyen Kasım Karakaya, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Çığlık atarak otomobilin kontrolünü sağlamaya çalışan Kasım Karakaya, yolcu otobüsüne hafifce çarptıktan sonra aracın kontrolünü tamamen kaybetti. Seyir halindeyken savrularak olduğu yerde dönüp geri geri giden otomobil şarampole düşerek durdu. Şans eseri ölen veya yaralananın olmadığı kazanın sonrasında öfkelenen otomobil sürücüsü, otobüsün arkasından tepkisini koydu. Yaşanılan bu kaza anı cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

İbrahim Turna
ibrahim_313@outlook.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal