Manisa'da korkunç trafik kazası! Araçlar adeta tuzla buz oldu

Manisa'nın Salihli ilçesinde korkunç trafik kazasında araçlar resmen birbirine girdi. Ölü ve yaralılar var. İşte haberin detayları...

05.06.2022-08:59 - (Son Güncelleme: 05.06.2022-09:19)

Akılalmaz kaza, Ankara-İzmir E96 karayolu Sart Işıklı kavşakta meydana geldi. Gelen bilgiye yönelik, Salihli istikametinden, Turgutlu istikametine doğru gitmekte olan N.G. (27) hakimiyetindeki otomobil, M.B. (36) hakimiyetindeki otomobille kavşakta çarpıştı. Resmen can pazarının yaşanmış olduğu kazanın ardından, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri intikal etti.

 Ölü ve yaralılar var

İki aracın adeta tuzla buz olduğu kazada otomobilde yolcu konumunda olan 17 yaşındaki Mert Kılıç, olay yerinde hayatını kaybetti. 


3’ü ağır olmak üzere 6 kişi yaralandı 

Söz konusu kazada yaralanan her iki araç sürücüsü ile diğer yaralılar, M.G.(19), C.G.(19), Y.K.(58), E.B.(28) sağlık ekipleri tarafından Salihli Devlet Hastanesi ile ilçedeki özel hastanelere kaldırıldı. Sürücü N.G. ile diğer yaralılar M.G.ve C.G.’nin hayati tehlikesinin olduğu bilgisi aktarıldı. 

Kazada hayatını kaybeden Mert Kılıç’ın cansız bedeni, Cumhuriyet Savcısı’nın olay yerindeki incelemelerinin sonrasında Salihli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma kazaya ilişkin soruşturma başlattı.


Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal