Aksaray’da Bir Doktor Denetime Çıkan Polislere Çay Ve Kek İkram Etti

Aksaray’da oturan bir doktordan polislere özel bir jest geldi. Görev yapan doktor evinin önündeki kavşakta denetime çıkan polis memurlarına çay ve kek ikramında bulundu. Doktorun bu jesti takdir topladı.

19.04.2021-09:35 - (Son Güncelleme: 19.04.2021-09:35) Aksaray’da Bir Doktor Denetime Çıkan Polislere Çay Ve Kek İkram Etti

Aksaray'da koronavirüs sürecinde alınan önlemler kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında il genelindeki kavşaklarda geniş çaplı uygulamalar yapılıyor. Uygulama noktalarında bekleyen polis ekipleri tüm araç ve yayaları durdurarak sorgulama yaptığı sırada, Nevşehir Caddesi üzerinde bir apartmanda ikamet eden doktordan polislere özel bir jest geldi. 

ÇAY VE KEK PİŞİRİP İKRAM ETTİ 

Evinde oturan doktor polis memurlarını görünce çay ve kek pişirip onlara ikramda bulundu. Doktorun yaptığı bu jest çevredekilerden takdir topladı. 

KENDİ ELLERİYLE ÇAYLARINI DOLDURDU 

Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan Doktor Cengizhan Kılıçaslan elindeki termos ve kek poşetiyle tüm polis memurlarına giderek kendi elleriyle çaylarını doldurdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal