Akşam Yemeğinden Sonra Mandalina Yerseniz Ne Olur?

Sonbaharda çıkan ve oldukça sevilen meyve mandalinayı bir hafta boyunca düzenli olarak tüketirseniz olacaklara çok şaşıracaksınız.

25.09.2019-11:36 - (Son Güncelleme: 25.09.2019-11:33)

Düzenli olarak akşam yemeğinden sonra mandalina yerseniz sorunlarınıza çare olacaktır. Peki, bir hafta boyunca mandalina yerseniz ne olur?

BİR HAFTA DÜZENLİ MANDALİ YERSENİZ...

Yağlı ve karbonhidratlı besinlerden kana karışan zararlı mikroorganizmaları idrar yolu ile bedenden atar. Barındırdığı yaralı asit maddeleri nedeniyle yemek borusu, mide ve bağırsakların kansere tutulma ihtimalini azaltır. Uçucu yağ asitleri kolesterol düzeyini dengede tutar. Mevsim geçişlerinde bedenin değişen ısı dengesi ile meydana gelen hastalıkların ihtimalini azaltır. Üstelik hastalığa tutulan insanların daha hızlı iyileşmesini sağlar. Sonbahar aylarında akşam yemeklerinden sonra düzenli yendiğinde uykusuzluğa iyi gelir. Barındırdığı yatıştırıcı maddeler nedeniyle sinir sistemindeki bozulmuş hücreleri yeniler. Uzmanlar, mandalinanın kabuklarının kaynatılıp tüketildiğinde boğaz enfeksiyonlarını azaltığının da altını çiziyor.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal