Akrep Dizisi Final Bölümü Ne Zaman?

Star TV’nin bu sezon yayınlanmaya başlayan Akrep dizisi ekranlara veda ediyor. Peki dizi neden final yapıyor? Akrep son bölümde neler oldu?

10.06.2021-11:32 - (Son Güncelleme: 10.06.2021-11:53) Akrep Dizisi Final Bölümü Ne Zaman?

Başrollerini Demet Akbağ ve Evrim Alasya’nın paylaştığı Akrep dizisinin final tarihi belli oldu. Son haftalarda reytinglerinde büyük düşüş yaşayan dizi final kararı aldı. Akrep, 17 Haziran Perşembe akşamı yayınlanacak final bölümüyle ekranlara veda edecek.

Dizi ilk bölümüyle Aralık 2020 tarihinde yayın hayatına başlamıştı. Demet Akbağ, bu dizi ile uzun yıllar sonra televizyon ekranlarına dönmüştü. Fakat dizi beklenen izlenme oranına ulaşamadı. Reytinglerde beklenen ivmeyi yakalamayınca Cuma akşamları yayınlanan dizi Perşembe gününe alındı. Ancak yayın günü değişikliği de işe yaramadı. Dizi son haftalarda yayınlanan bölümleriyle Total ve AB reyting grupları arasında ilk 10 programa giremedi.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Perihan, Ferda’dan Ahmet’i zehirlemesini istemişti. Ferda’nın Perihan’dan alıp Ahmet’e içirdiği zehir yavaş yavaş etkisini göstermeye başlar. Ahmet yavaş yavaş ölüme yaklaşırken, Ferda Ahmet’i zehirlediği için zaman zaman kötü hissetmeye başlar. Bir yanda aşık olduğu Ahmet, diğer yanda ölüm döşeğindeki annesinin son isteği Ferda’yı zor durumda bırakır.

Efe iyileşir ve intikam duygusuyla Ahmet’in ‘Ferda’ adını verdiği teknesini ateşe verir. Ahmet ise teknesini yakan ismin peşine düşer. Aynı zamanda artık hayatı yoluna girmeye başlayan Efe, Merve’ye bir teklifte bulunur.

Ayşem’in ise annesinin Aras’ın hala Duru’ya aşık olduğunu söylemesi içine kurt düşürür. Ayşem, Aras’ın cüzdanında Duru’nun resmini görür ve böylece aşkının karşılıksız olduğunu anlar. Tam da nikah tarihi alacakları gün Ayşem, Aras’a büyük bir sürpriz yapar. Aras nikah tarihi alacaklarını düşünürken hiç ummadığı bir şeyle karşılaşır.

AKREP DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Perihan, ailesiyle konforlu bir hayat sürmektedir. Bir akşam karakoldan aldığı telefonla hayatı değişir. Kızı Berna’nın cesedi bulunmuştur. Hapiste olan Ferda ise gencecik bir avukata Perihan’ın hayatını neden mahvettiğini anlatıyordur. Ferda’nın ağzından olaylar geçmişe dönük anlatılır. Ferda, Perihan’ın tam tersi kendi emeğiyle mahalle kuaförü sahibi olmuş ama Perihan’ın sahip olduklarının peşinde olan bir kadındır. Ferda aslında Perihan’ın kızı ve damadının sevgilisidir. Perihan’ın karşısında şimdi henüz 1 yaşındayken terk ettiği kızı vardır ve hayatını darmaduman ediyordur. İki kadının da aileleri bu ikili arasındaki savaşın ortasında kalacaktır.

AKREP DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Demet Akbağ ve Evrim Alasya'nın başrolleri paylaştığı dizide; Yusuf Çim, Başak Daşman, Bekir Aksoy, Esila Umut, Taha Baran Özbek, Aslı Melisa Uzun, Müge Su Şahin, Demet Gül, Ahsen Türkyılmaz oyuncu kadrosunda yer alıyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal