Akıllara Durgunluk Veren Olay: Pakistan'da Hamile Kadın Erkek Çocuğu Olsun Diye Kafasını Çiviletmiş!

Pakistan’da üç kız çocuğu olan ve yeni doğacak bebeğinin erkek olmasını isteyen kadın, sözde şifacının ‘kafana çivi çaktırırsan erkek çocuğun olur’ sözüne inanarak kafasına çivi çaktırdığı öğrenildi. Polis ekipleri sözde şifacıyı her yerde arıyor.

11.02.2022-10:39 - (Son Güncelleme: 11.02.2022-11:45)

Pakistan’da dördüncü çocuğunu dünyaya getirmeye hazırlanan bir kadın, erkek çocuğunun olması için sözde şifacı olan bir şahsa kafasını çivilettiği öğrenildi. Hastaneye kaldırılan hamile kadına yapılan ilk müdahalede doktorlar, çivinin derine indiğini tespit etti. Polis ekipleri de sahte şifacının peşine düştü. 

KOCASI TERK EDECEĞİNİ SÖYLEDİ

Erken çocuğunun olması için yapılan yöntem akıllara durgunluk verdi. Olayın detayları ise çok geçmeden açığa çıktı. Kadının kocasının, üç kız çocuğu dünyaya getiren eşine bir kız çocuğu daha doğurursa onu terk edeceğini söyledi. Bunun için kendini çaresiz hissede kadın ise çareyi sözde şifacıda aradı. 


YOĞUN KANAMA ŞİKAYETİ İLE HASTANEYE BAŞVURDU

Kimliği henüz belirlenemeyen hamile kadın, bu hafta Pakistan'daki Lady Reading Hastanesine aşırı kanama şikayetiyle geldi. Durumun nasıl olduğu sorusu üzerine hastanede sağlık personeline, karnında taşıdığı bebeğinin erkek olmasını garantilemek için ilahiler okunması eşliğinde kendi kafasına çivi çakmasının söylendiğini ifade etti. 

ÇİVİYİ KAFASINA BAŞKA BİRİ ÇAKMIŞ

Olayla ilgili polisin yaptığı soruşturma kapsamında hamile kadının kafasının kendi kendine bu kadar açmanın imkansız olduğunu ve başka birinin bunu çekiçle yaptığı belirtildi. Söz konusu duruma ilişkin yerel basına açıklama yapan hastanenin beyin cerrahı Haider Suleman, hamile kadının hastaneye geldiğinde çok yoğun bir kanaması olduğunu ancak akıl sağlının yerine olduğunu ifade etti. 

POLİS HER YERDE SÖZDE ŞİFACIYI ARIYOR

Pakistan’da üç kız çocuğu olan ve yeni doğacak bebeğinin erkek olmasını isteyen kadın, sözde şifacının ‘kafana çivi çaktırırsan erkek çocuğun olur’ sözüne inanarak kafasına çivi çaktırdığı öğrenildi. Hastaneye yoğun kanama şikayetiyle gelen kadının akılalmaz kafa travmasının görüntüleri sosyal medya üzerinden hızla yayıldı. İnternet ortamında hızlı şekilde yayılan görüntülerin ardından polis ekipleri, hamile kadını mağdur eden sözde şifacı kadını her yerde arıyor

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal