Mersin'de Korkunç Olay: 4 Aylık Hamile Karısını Sazlığa Gömdü!

Mersin'de 10 gün önce meydana gelen bu olayda eşinin kuzenini öldüren adam karısını da öldürmüş. İşte detaylar..

19.01.2022-12:06 - (Son Güncelleme: 19.01.2022-13:48) Mersin'de Korkunç Olay: 4 Aylık Hamile Karısını Sazlığa Gömdü!

Mersin'de gerçekleşen bu kan donduran olay görenleri hayrete düşürdü. Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı Akdeniz Mahallesi Uygur Sokak üzerinde bulunan bir evde edinilen bilgiye göre yabancı uyruklu Nasır A. eşinin kuzeni Muhammet A.'yı (22) 8 Ocak 2022'de odunla darbederek ağır yaraladığı öğrenilmişti.

Şuuru kapalı olarak hastaneye kaldırılan Muhammet A. 16 Ocak'ta hayatını kaybetti. Polisin yaptığı çalışma sonucu şüpheli olan Nasır A. kısa sürede yakalanarak 'Kasten öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HAMİLE KADININ CESEDİ BULUNDU

Cinayet sonrasında araştırma yapan Mersin İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Erdemli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Şüpheli olan Nasır A.'nın 4 aylık hamile eşi Rim A.'nın (23) yeğeniyle yaptığı konuşmada en son 22 Aralık'ta gördüğünü ve o günden beri kayıp olabileceğini öğrendi. Kayıp kadından çevredeki hiç kimsenin haberi olmaması üzerine araştırmasını sürdüren polis ekipleri, zanlı Nasır A.'nın eşini de öldürdüğünü değerlendirerek diğer aile bireyi 6 şahsı gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüphelilerden biri, Nasır A.'nın karısını öldürüp evlerinin 150 metre arka kısmında bulunan briket fabrikasının bahçesindeki sazlık alana gömdüğünü söyledi. Bunun üzerine dün bölgede polis ekipleri tarafından kazı yapıldı. Yapılan kazı sonrası hamile kadının cesedini bulundu. Gömüldüğü yerden çıkarılan kadının cansız bedeni, olay yeri ve savcının incelemesinin ardından cenaze aracı ile hastane morguna götürüldü.


KUZENİ, GÖRGÜ TANIĞI KALMASIN DİYE ÖLDÜRMÜŞ

Tutuklu bulunan cinayet zanlısının eşini sosyal medya hesaplarının şifresini vermediği için çıkan tartışmada sert bir cisimle darp ederek öldürdüğü ileri sürüldü. Mahalle sakinleri de olay karşısında şok olduklarını belirterek, önce karısını sonra da görgü tanığı bırakmamak için kuzenini öldürdüğünü duyduklarını dile getirdi.


6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Tutuklu bulunan Nasır A.'nın yanı sıra cinayetten sonra ona yardım ettiği iddia edilen ve olayı bilerek gizleyen 6 şüphelinin ise emniyette işlemlerinin sürdüğü açıklandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal