AK Parti'nin Ankara Adayı Özhaseki Yeni Parti İddialarına Yönelik İlk Kez Konuştu

AK Parti'nin Ankara adayı Mehmet Özhaseki, bir dönem partisinde çalışmış kişilerin yeni parti kuracağı iddiası hakkında, 'Baş olma sevdası. Bu işi aklından geçiren varsa bir kez daha sakince düşünüp nefislerine uymamalarını tavsiye ederim' şeklinde konuştu.

27.02.2019-10:07 - (Son Güncelleme: 27.02.2019-09:45) AK Parti'nin Ankara Adayı Özhaseki Yeni Parti İddialarına Yönelik İlk Kez Konuştu

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olan Mehmet Özhaseki, yer aldığı televizyon programında yerel seçimlere ve gündeme dair önmeli açıklamalarda bulundu. Özhaseki bir dönem partisinde çalışmış kişilerin yeni parti kuracağı iddiasına yönelik de çarpıcı açıklamalar yaptı.

Habertürk TV'de Veyis Ateş'in sorularını cevaplayan AK Parti'nin Ankara adayı Mehmet Özhaseki, şu şekilde konuştu:

'Seçmen niye size oy vermeli' diye sorulması halinde vereceği cevabı anlatan Mehmet Özhaseki, 'Ankara başkent. Türkiye'nin gurur kenti. Burayı yönetecek insanın belediyeciliği ve şehirciliği bilmesi lazım. Ve Ankara'yı başkentler arasındaki rekabette en ileriye taşıyacak olgunlukta olması lazım. İşini bilmeyen insanların işbaşına geçmesi Ankara için kötülük olur' şeklinde konuştu.

YENİ PARTİ İDDİALARI HAKKINDA KONUŞTU

Mehmet Özhaseki, bir dönem partisinde çalışmış kişilerin yeni parti kuracağına iddiasına yönelik olarak ise,  'Son derece yanlış bulurum. Nihayetinde biz bir ekibiz. Ara ara yol arkadaşlığımızda belki yanlış anlaşılmalar ya da zaman içinde farklı düşüncelerimiz olabilir. Baş olma sevdası… Üzülerek bunu birçok insanda görüyorum.

'SAKİNCE DÜŞÜNÜP NEFİSLERİNE UYMAMALARINI TAVSİYE EDERİM'

İktidar olarak kazanımları göz önüne getirin. Önceki hükümetlerden başarılı mıyız, evet. 16 yıllık AK Parti iktidarı eski iktidarlara göre başarılı. Vesayet rejimi diye lanet bir ortam vardı değil mi? Öyle bir tehlike kaldı mı? İnançlarımız üzerinde baskı vardı. Recep Tayyip Erdoğan başardı bunu çözmeyi. Bu işi aklından geçiren varsa bir kez daha sakince düşünüp nefislerine uymamalarını tavsiye ederim' şeklinde sert çıktı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal