AK Parti'de Kritik Zirve! 15 Maddelik Yeni Seçim Yasasının da Konuşulacağı MYK Bugün Toplanıyor

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) bugün toplanıyor. Ana gündemi 15 maddelik yeni seçim yasasının masada olması beklenen toplantıda, ekonomideki gelişmelerin değerlendirilmesinin yapılacağı bildirildi.

24.01.2022-10:16 - (Son Güncelleme: 24.01.2022-16:05)

 AK Parti MYK’nın bugün toplantısının gündeminde 15 maddelik yeni seçim yasası olacak. Ekonomik gelişmelere dair değerlendirmelerinde yer verileceği kritik toplantıda, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı İleri’nin Metaverse çalışmalarına ilişkin sunum yapması beklendiği belirtildi. Bununla birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Sezen Aksu’ya yönelik eleştirileri ve destek kampanyaları ile tutuklanan gazeteci Sedef Kabaş ile ilgili değerlendirmelerini paylaşacağı bildirildi. 

AK PARTİ MYK TOPLANIYOR

15 maddeden oluşan yeni seçim yasası ile ilgili detayların netleşeceği toplantı bugün yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), ekonomik gelişmelerden seçim yasasına kadar konuların değerlendirileceği belirtildi. 


Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Ömer İleri, bugün gerçekleşecek kritik toplantıda, Metaverse çalışmalarına ilişkin sunum yapacağı bildirildi. Kritik toplantıda, Meclis gündemi tüm başlıklarıyla masaya yatırılacağı ifade edildi. AK Parti ve MHP’nin birlikte yürüttüğü çalışmaları olan 15 maddelik yeni seçim yasasıyla ilgili Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın konuyla ilgili bir bilgilendirme yapacağı belirtiliyor. AK Parti ve MHP’nin ortak yürüttüğü 15 maddelik yeni seçim yasası, en geç şubat ayında Meclis Başkanlığı’na sunulacağı ifade ediliyor. 

MERKEZ BANKASI KARARI

Bugün toplanacak olan MYK’da, ekonomideki son gelişmelerin değerlendirileceği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Merkez Bankası’nın son faiz kararına ilişkin ifadelerini paylaşması bekleniyor. 


SEDEF KABAŞ VE SEZEN AKSU

Bir süredir gündemden düşmeyen Sezen Aksu’ya yönelik tepki ve destek kampanyaları ile tutuklanan gazeteci Sedef Kabaş ile ilgili değerlendirmelerini bugün düzenlenecek olan kritik toplantıda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın değerlendirmelerde bulunacağı ifade edildi. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal