AK Parti yerel seçim hazırlıklarını tamamlıyor: Büyük İstanbul mitingi bugün yapılacak

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesindeki son büyük mitingini bugün İstanbul’da gerçekleştirecek.

24.03.2024-10:09 - (Son Güncelleme: 24.03.2024-10:09)

Yerel seçimlere artık 1 haftalık bir süre kaldı. 31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde AK Parti’nin son büyük mitingi İstanbul’da yapılacak. Mitingde konuşacak olan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son mesajlarını vermesi bekleniyor.

Büyük İstanbul mitingi bugün yapılacak

AA’da yer alan habere göre; 31 Mart seçimleri için geri sayım başladı. Seçimlere az bir zaman kala, İstanbul, AK Parti'nin "Yeniden İstanbul mitingine" ev sahipliği yapacak. Miting programlarına 10 Şubat'ta Zonguldak'ta başlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yoğun çalışma temposu devam ediyor.

AK Parti yerel seçim hazırlıklarını tamamlıyor: Büyük İstanbul mitingi bugün yapılacak

Saat 14.00'te başlayacak miting, Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbullulara seslenecek. Miting alanına ulaşımın kolaylaştırılması için çalışmalar sürüyor. Vatandaşlar, miting alanına ulaşmak için 15 farklı noktadan giriş yapabilecekler.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal