AK Parti Sözcüsü Çelik: Her Darbe Millet Düşmanlığıdır

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 12 Eylül 1980 darbesinin üzerinden 41 yıl geçmesinin üzerine sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı

12.09.2021-12:31 - (Son Güncelleme: 12.09.2021-12:31) AK Parti Sözcüsü Çelik: Her Darbe Millet Düşmanlığıdır

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 12 Eylül 1980 darbesinin üzerinden 41 yıl geçmesinin üzerine sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı. 

HER DARBE MİLLET DÜŞMANŞLIĞIDIR

Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ''Her darbe, millet düşmanlığıdır'' diyerek yaptığı açıklamada"#12Eylül darbesinden #15Temmuz darbe girişimine kadar millet düşmanları bir çok kez saldırdı demokrasimize. Her darbe, millet düşmanlığıdır. Darbeler ve vatanseverlik bir arada olamaz. Kendi milletine silah çekenler ülkemize düşmanlık etmişlerdir." ifadelerine yer verdi.

HUKU DIŞI VATANSEVERLİK OLMAZ

Darbeler ve vesayet girişimleri için gerekçe uyduran kişiler için ülkemizde silahlı darbeye girişenlerden daha fazla düşmanlık ettiklerini ifade eden Çelik, ''Sahte bir vatanseverlik anlayışını demokrasinin önüne geçirmeye çalışmışlardır. Hukuk dışı vatanseverlik olmaz.'' şeklinde sürdürdü.

DÜŞMALIKLA MÜCADELEMİZ SÜRECEKTİR

15 Temmuz darbe girişimine de değinen Sözcü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın darbe gecesi ortaya koyduğu kararlı ve dirayetli tutumun ülkemizi düşman işgaline karşı koruduğunu ifade ederken ''27 Mayıs darbesinden beri süren bu düşmanlıkla mücadelemiz sürecektir'' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal