AK Parti Paylaştı! 2021 Yılının Skandalları Sosyal Medyada Çok Konuşuldu

AK Parti Gençlik Kolları, sosyal medya hesapları üzerinden muhalefet partilerinin 2021 yılında skandallarının yer aldığı bir video paylaştı.

01.01.2022-13:55 - (Son Güncelleme: 01.01.2022-13:55)

AK Parti Gençlik Kolları’nın sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı videoda, Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti ve HDP’nin genel başkanlarının ve temsilcilerinin geçen yılda yapmış oldukları tepki çeken açıklamaları konu alıyor.  

Muhalefet partilileri, her geçen gün yeni bir skandalla karşımıza çıkıyor. Yeni yılın ilk gününde AK Parti Gençlik Kolları sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı videoda, geçen yıl boyunca muhalefet partilerinin yapmış olduğu skandal açıklamaları kurgulayarak paylaştı. 

AK PARTİ MUHALEFETİN SKANDAL AÇIKLAMALARINI PAYLAŞTI

Muhalefetin 2021 yılında skandal açıklamalarının yer aldığı bir video AK Parti Gençlik Kolları'nın sosyal medya hesabı üzerinden paylaşıldı. 


CHP'YE GÖNDERME YAPILDI

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşılan videoda, CHP, İyi Parti ve HDP’nin halka yönelik yapmış olduğu sözlü ve fiziki hakaretleri yer aldı. Bununla birlikte AK Parti Gençlik Kolları’nın yayınladığı videoda, Cumhuriyet Halk Partisi’nin resmi sosyal medya hesabından yeni yıl ile ilgili yayınladığı ‘Yeter ki yeter de’ videosuna karşılık göndermeler de yer alıyor. 

MUHALETİN 2021 Z RAPORU

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı videoya ‘2021 Z raporunuz’ notunu düştü. Paylaşılan gönderiye Cumhuriyet Halk Partisi etiketlenerek gönderme yapıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal