AK Parti, Kazandığı Belediyelerde Başkanları Yakından Takip Edecek

AK Parti Genel Merkezi, partinin kazandığı belediyeleri yakından izleyecek. Halka verilen sözlerin ne kadarının tutulduğu Genel Merkez tarafından takip edilecek.

15.04.2019-12:00 - (Son Güncelleme: 15.04.2019-11:53) AK Parti, Kazandığı Belediyelerde Başkanları Yakından Takip Edecek

31 Mart Yerel seçimleri öncesinde manifesto paylaşan AK Parti seçimin ardından manifestoda olan başlıkların uygulanıp uygulanmadığını kontrol edecek.

Seçimler öncesinde vatandaşa verilen sözler ve AK Parti'nin manifestosundaki başlıklar Genel Merkez tarafından yakından izlenecek. Vatandaşa verilen sözlerin tutulup tutulmadığını, ne kadarının yapıldığını kontrol edecek olan AK Parti Genel Merkezi, ayrıca başkanların manifestoyu ne derece uyguladığını kontrol edecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatının sonrasında AK Parti Genel Merkezi, belediye başkanlarının attığı her adımı yakından takip edecek. Bu çerçevede, belediye başkanlarının seçim öncesinde halka verdiği sözlerin tutulup tutulmadıkları kontrol edilirken, manifestoda olan başlıkların ne kadarının uygulandığına da bakılacak.

ADIMLAR YAKINDAN TAKİP EDİLECEK

AK Parti'nin seçim manifestosunda olan parsel bazlı yoğunluk artışlarının önüne geçilmesi, kamu yararı gözetmeyen değişikliklere izin verilmemesi, yapılaşma ve imar durumu değişikliklerinin şeffaflaşması, temel altyapı problemlerinin bütünüyle çözüme kavuşturulması, kentleri çarpık yapılaşma ve deprem riskinden arındırmaya dönük adımlar yakından takip edilecek.

BAŞLIKLAR GENEL MERKEZ TARAFINDAN TAKİP EDİLECEK

Ayrıca, her kentin tarihini, hikâyesini ve dokusunu korumaya dönük tedbirler, çevreye duyarlı, geri dönüşümü önceleyen, doğaya ve kentte yaşayan bütün canlılara saygılı kentler, sosyal belediyecilik anlayışı, kadın, genç, yaşlı ve engellilere hizmet verecek biçimde geliştirilmesi gibi başlıklar genel merkez tarafından izlenecek.

BAŞARILI HİZMETLER ÖRNEK GÖSTERİLECEK

Bu takip neticesinde belli aralıklarla, belediyelerin hizmetleri hakkından raporlar oluşturulacak. Başarılı belediye başkanlarının yapmış olduğu hizmetler diğer belediyelere örnek gösterilirken diğer belediyelerin de çalışmalarındaki eksikliklerin giderilmesi sağlanacak.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal