AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe: 2 Yılda Toplasan 2 Km Metro Yapmadılar

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, metro inşaatları üzerinden İBB'ye tepki gösterdi. Kabaktepe, ''Yahu bunlarda tık yok. İki yılda toplasan iki kilometre metro yapamadılar'' dedi.

04.04.2021-09:49 - (Son Güncelleme: 04.04.2021-09:49) AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe: 2 Yılda Toplasan 2 Km Metro Yapmadılar

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından düzenlenen İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ile Kadıköy-Kartal-Kaynarca Metro Hattı arasında raylı sistem bağlantısını sağlayacak projede ilk ray kaynağı, Bakan Adil Karaismailoğlu'nun da katıldığı tören ile yapıldı.

Projeye dair Ankara-İstanbul YHT İstasyonu, Sabiha Gökçen Havalimanı, Marmaray, Kadıköy-Kartal-Kaynarca ve Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sultanbeyli metro hatları birbirine bağlanacak.

YAHU BUNLARDA TIK YOK 

Söz konusu gelişmenin sonrasında sosyal medya hesabından paylaşım yapan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, CHP'li İBB yönetimine sert tepki gösterdi.

Megakentten AK Parti belediyeciliğinin çıkarılıp yerine CHP belediyeciliğinin konduğunda ortada ne şehir ne de hizmet kaldığını belirten Kabaktepe, ''Hani Genel Başkanları diyor ya ''tıkır tıkır'' diye. Yahu bunlarda tık yok. 2 yılda toplasan 2 km metro yapmadılar. Bakanlığımız yapıyor, bunlar da izliyor.'' dedi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal