Ailesi 2,5 yıldır arıyordu: Tüm dünyada aranan İngiliz Joshua, Trakya'dan çıktı!

Tekirdağ'da düzensiz göçmen zannedilerek gözaltına alınan şahsın, İngiltere'de 2.5 sene önce kaybolan ve her yerde aranan 25 yaşındaki Joshua olduğu ortaya çıktı.

06.06.2022-10:42 - (Son Güncelleme: 06.06.2022-10:42) Ailesi 2,5 yıldır arıyordu: Tüm dünyada aranan İngiliz Joshua, Trakya'dan çıktı!

İngiltere'de kıyı kenti Brighton and Hove'da yaşayan ve bir sabah doktor randevusuna gitmek için evinden çıkıp yola düşen 25 yaşındaki Joshua'dan bir daha haber gelmedi. İngiltere'de haberlere konu olan kayıp vakasında Joshua'nın izine ulaşılamadı. Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde kayıp Joshua, güvenlik güçlerince bitkin bir halde tek başına bulundu. İlk olarak düzensiz göçmen olarak sanılan Joshua, yapılan araştırmalar sonucu İngiltere'de 2.5 yıl önce kaybolan İngiliz vatandaşı Joshua Toussaint olduğu öğrenildi.

2019'dan beri kayıp

İngiliz 'The Argus' adlı haber sitesinde 23 Aralık 2019'da yayımlanan kayıp haberi gün  yüzüne çıktı. Yapılan haber doğrultusunda, 'Polis, kayıp bir adamın iyiliği için endişeleniyor. Hove sakini Joshua Toussaint Brighton'da bir randevuya gitti, ancak randevuyu almasına rağmen o zamandan beri kendisinden haber alınamadı' denildi.

Kıyafeti hakkında bilgi

En son 19 Aralık sabah saat 10.15'de  görüldüğü bilgisi verilen haber doğrultusunda, 25 yaşındaki gencin uzun siyah örgülü saçlı ince yapılı olduğu söylendi. Haberin devamında ise şu açıklamalarda bulunuldu: En son haki renkli parka kaban, gri pantolon, gri ayakkabılar giymiş ve bir sırt çantası taşıyormuş. Bir Sussex Polis sözcüsü, 'Joshua'yı gören veya nerede olduğu hakkında herhangi bir bilgiye sahip olabilecek herkesin, 101'i araması isteniyor' açıklamasında bulunuldu.

İbrahim Turna
ibrahim_313@outlook.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal