Aile dizisi ne zaman başlıyor, hangi kanalda? Aile dizisi fragmanı yayınlandı mı? Aile dizi konusu ve oyuncuları

Ekranların yeni fenomeni olmaya aday yapımlarından Aile dizisi ilk fragmanı izleyenleri büyülemişti. Oyuncu kadrosu ve özgün hikayesiyle gündem olan Aile dizisinin ne zaman başlayacağı sorusu başta olmak üzere pek çok konu araştırılıyor. Peki Aile dizisi ne zaman başlıyor, hangi kanalda? Aile dizisi fragmanı yayınlandı mı? Iİşte Aile dizi konusu ve oyuncuları...

31.01.2023-17:00 - (Son Güncelleme: 31.01.2023-17:00) Aile dizisi ne zaman başlıyor, hangi kanalda? Aile dizisi fragmanı yayınlandı mı? Aile dizi konusu ve oyuncuları

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın, senaristliğini ise Hakan Bonomo’nun yaptığı yaptığı Aile dizisinin ilk fragmanı izleyenlerin yapımdan beklentisini tavana çıkardı. Yakında Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan dizinin oyuncu kadrosu ve dikkat çeken hikayesi, seyircilerin heyecanının katlanmasına sebep oldu. Aile dizisi yayın tarihi, dizi konusu ve oyuncuları başta olmak üzere pek çok konu hakkında merakları bulunan izleyenler arama motorlarına yöneldi. Peki Aile dizisi ne zaman başlıyor, hangi kanalda? Aile dizisi fragmanı yayınlandı mı?

Aile dizisi ne zaman başlıyor, hangi kanalda?

Sezonun en bomba dizilerinden birisi olmaya aday olan Aile dizisinin çekimleri an itibariyle devam ediyor. Özgün hikayesinin yanında kaliteli isimlerden oluşan oyuncu kadrosu ile gündem olan Aile dizisinin Şubat ayı içerisinde Show TV ekranlarında başlayacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Aile Dizisi

Aile dizisi konusu nedir? 

Türkiye’nin tanınmış ailelerinden birisi olan Soykanlar’ın başındaki Aslan, kendisiyle aynı yerden yaralanmış olan psikolog Devin ile tanışır. Aslan’ın Devran’la tanışması ailesi içindeki dengeleri kökünden değiştirecek ve sonrasında ikili ve çevresindeki etkileyen olaylar silsilesi başlayacaktır. 

Aile Dizisi-1

Aile dizisi oyuncuları kimler?

Show TV’nin yeni dizisi Aile’nin başrollerinde yer alan Kıvanç Tatlıtuğ Aslan karakterine, Serenay Sarıkaya ise Devin karakterine hayat verecek. Dizide ayrıca Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ecem Simge Yurdatapan, Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer de yer alacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal