Kadir Ezildi kimdir, nereli ve kaç yaşında? Kadir Ezildi’nin anneannesi mi öldü, neden öldü?

En Hamarat Benim programı sunucusu Kadir Ezildi’den hayranlarını üzecek bir haber geldi. Sevilen ismin anneannesi Gülhanım Kaplan’ın hayatını kaybettiği öğrenildi. Peki Kadir Ezildi kimdir, nereli ve kaç yaşında? Kadir Ezildi’nin anneannesi mi öldü, neden öldü? Soruların yanıtı haberimizde...

30.01.2023-16:38 - (Son Güncelleme: 30.01.2023-16:38) Kadir Ezildi kimdir, nereli ve kaç yaşında? Kadir Ezildi’nin anneannesi mi öldü, neden öldü?

Fox TV ekranlarında izleyenlerle buluşan En Hamar Benim programının sunucusu Kadir Ezildi’den milyonları üzecek haber geldi. Sosyal medya hesabından acı haberi paylaşan Ezildi, anneannesi Gülhanım Kaplan’ın hayatını kaybettiğini açıkladı. Bu acı gelişme sonrası Kadir Ezildi ve anneannesi hakkındaki araştırmalar arttı. Peki Kadir Ezildi kimdir, nereli ve kaç yaşında? Kadir Ezildi’nin anneannesi mi öldü, neden öldü?

Kadir Ezildi’nin anneannesi mi öldü, neden öldü?

Ekranlardaki samimi tavırlarıyla milyonların gönlünü kazanan Kadir Ezildi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda anneannesi Gülhanım Kaplan’ın hayatını kaybettiği bilgisini paylaştı. Anneannesinin komşuları başta olmak üzere yakınları Ezildi’ye taziyelerini iletti.

Kadir Ezildi

Gülhane Kaplan’ın kalp krizi geçirmesi sonucu yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Kadir Ezildi kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Ekranlardaki enerjik tavırlarıyla dikkat çeken Kadir Ezildi 27 yaşındadır. Sunuculuk yapmadan önce özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalışan Ezildi, sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çeken isimlerden birisidir.

Kadir Ezildi, Fox TV ekranlarında yayınlanan En Hamarat Benim programında sunuculuk hayatına başarıyla devam ediyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal