Ahmet Nur Çebi'den Valentin Rosier ve Rachid Ghezzal Müjdesi!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen genel kurulda siyah beyazlı taraftarların merak içerisinde beklediği transferler konusunda müjdeyi verdi.

28.07.2021-18:00 - (Son Güncelleme: 28.07.2021-18:00)

Türkiye Futbol Federasyonu Genel Kurulu sonrasında mikrofonların başına geçen Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah beyazlı taraftarlara transfer konusunda müjdeler verdi. Valentin Rosier ve Rachid Ghezzal transferinde son aşamaya geldiklerini açıkladı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Türkiye Futbol Federasyonu Genel Kurulu sonrasında mikfrofonların başına geçerek yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Transferler altına imza atıldığı andan itibaren gerçekleşmiş sayılır. Realize olmadığı takdirde söylenemez. Henüz atılmış imzalar yok. İşin sonuna gelindi. Ghezzal'da da Rosier'de de bir yere geldik ama oldu demek için imza atmamız gerekiyor. Valentin Rosier ve Rachid Ghezzal transferinde son aşamaya geldik. Transfer yakın diyebiliriz. Burak Elmas'ın, "3.8 milyon euro maliyeti çıktı. Bonuslarla primlerle bu maaş Galatasaray'ın geleceğini tehlikeye atmak" ifadesine Çebi'den şu yanıt geldi: Kendisine göre açıklaması olmuş ama biz Beşiktaş'ın geleceğini tehlikeye mi atıyoruz? Hele ki ben! Alex Teixeira transferinde git gel yaşıyoruz. Futbolcular en iyi ücreti almaya çalışıyor haklı olarak, biz de en azını vermeye çalışıyoruz. İmza atılmadan transfer yapılmış sayılmaz. Eski kadroyu bozmamaya çalışacağım dedim ve bozmamaya çalışıyorum, bu sene 1-2 ilaveyle daha başarılı olacağımıza inanıyorum. Bu senenin favorisi Beşiktaş'tır, ben yine iddia ediyorum. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal