Ağrı'da Akıl Almaz Hırsızlık: Dere Yatağından Kuyumcuya Girip 12 Milyon TL Değerinde 16 Kilogram Altın Çaldılar!

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde bir dere yatağındaki kanalı kullanarak kuyumcu dükkanın zeminine ulaşan hırsızlar, dükkana girmeden kasanın olduğu bölümü kesip yaklaşık 12 milyon lira değerindeki 16 kilogram altın ve 1 kilogram gümüşü çalıp kaçtı.

10.02.2022-11:40 - (Son Güncelleme: 10.02.2022-11:40)

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde dere yatağını kullanarak kuyumcuya giren hırsızlar, kasanın olduğu bölümü kesip 16 kilogram altın ve 1 kilogram gümüşü çaldı. 

Aktarılan bilgilere göre, Doğubayazıt’ta dere yatağı üzerinde bulunan binada kuyumcu dükkanı olan Turgay İsmailoğulları, dükkanına gelip çelik kasayı açtığında kasanın alttan kesilerek içindeki altınlarının çalındığını fark etti. 

DERE YATAĞI VE ÇEVRESİNE BETON DÖKEREK ULAŞTILAR

Turgay İsmailoğulları’nın durumu polise ihbar etti. Bölgeye gelerek inceleme yapan polis ekipleri, çevresi ve üzeri beton dökülerek kanal haline getirilen dere yatağına gelen zanlı ya da zanlıların önce bu kanal üzerine kurulan binanın zeminine ulaştığını belirledi.

16 KİLOGRAM ALTIN ÇALINDI!

Polis ekipleri yürütülen inceleme çalışmalarının sonucunda hırsızların zemin katta bulunan kuyumcu dükkanının alt kısmına ulaşıp içeriye girmeden sadece kasanın bulunduğu bölümü kesip içerisindeki 1 kilo gümüş külçe, 260 altın bilezik, 320 altın yüzük, 80 çift altın küpe, 20 altın künye, 25 altın gerdanlık set, 40 adet 22 ayar altın kolye, 2 adet 2 metrelik altın zincir, 5 adet 5'i bir yerde Ata Reşat altın, 70 gramlık zinciri olan 10 altın Hint kolye ucu, 10 altın Hint küpe ile her birinde 20 çeyrek altın olan 10 bilekliği çaldığını belirledi. 

12 MİLYON TL DEĞERİNDE!

Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcılığı, yaklaşık 12 milyon Türk lirası değerindeki 16 kilogram altın ile 1 kilogram gümüş külçenin çalındığı olayla ilgili soruşturma başlattı. Şüphelilerin tespiti ve yakalanması için çok yönlü çalışmanın yürütüldüğü bildirildi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal