İstanbul'da Fare Gibi Hırsızlık: Duvarı Delip Binlerce Liralık Telefon Çaldılar!

İstanbul Esenyurt'ta hırsızlar fare gibi duvarı girerek girdikleri telefon dükkanından binlerce lira değerinde telefon çaldılar. Olay anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.

02.02.2022-14:25 - (Son Güncelleme: 02.02.2022-15:11)

Esenyurt’ta 20 Ocak gecesi bir telefoncunun duvarını delerek fare gibi içeri giren hırsızlar, değeri binlerce lirayı bulan bir çok ürünü çalarak kaçtılar. Yaşanan hırsızlık anları ise güvenlik kamerasına yansıdı. Kısa sürede yakalanan hırsızlar tutuklandı.

GİRDİKLERİ DELİKTEN ÇIKTILAR

Yaşanan olay, İstanbul, Esenyurt ilçesinin Mehterçeşme Mahallesi’nde meydana geldi. Söz konusu sıradışı olayla ilgili öğrenilen bilgiye göre gece saatlerinde telefoncu dükkanına gelen yabancı uyruklu Sameh H. ve Ayoup C. adlı iki hırsız, dükkanın duvarını delerek içeri girdi. Fare gibi girdikleri dükkandan kısa sürede 11 adet dokunmatik telefon, 5 adet tuşlu telefon ve iki adet kulaklık çalan şahıslar, girdikleri delikten çıkarak kayıplara karıştı. 


Telefonların çalındığını fark eden dükkan sahibinin durumu hemen polise haber vermesi üzerine polisler olay yerine geldi. Telefon dükkanının bulunduğu bölgede 6 kilometre çapınca geniş bir alanda güvenlik kamera çalışması başlatıldı. Yapılan çalışmalar sonucu şahısların hırsızlık sonrasında ticari bir taksiye binerek Piri Reis Mahallesi’nde bulunan bir siteye geldiğini tespit etti. 

HIRSIZLAR TUTUKLANDI

Hırsızlık yapan şahısları ikamet ettikleri ev adreslerinde basan polis ekipleri, Sameh H. ve Ayoup C.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Karakoldaki işlemlerinin ardından Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığınca tutuklanan hırsızlar cezaevine gönderildi.

Yaşanan sıra dışı hırsızlık anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal