Ağır Romantik film konusu ve oyuncuları

Film severler film seçimi yapmadan önce izleyecekleri içeriğin konusuna göz atıyor. Biz de film arayan ve öneri isteyen okurlarımız için bu haberimizde Ağır Romantik filminin konusundan ve oyuncularından bahsettik. Ağır Romantik izle; 2020 Netflix Film fragmanı, konusu, oyuncuları Ağır Romantik tek parça ve full HD izlemek için tüm detaylar...

12.06.2022-15:19 - (Son Güncelleme: 12.06.2022-15:19) Ağır Romantik film konusu ve oyuncuları

Ağır Romantik filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Film seçiminde izleyiciler ilk olarak filmin kadrosuna ve konusuna bakmaktadırlar. Bu doğrultuda biz de bu haberimizde Ağır Romantik filminin konusundan, oyuncularından ve IMDb puanından bahsettik. Ağır Romantik filmi IMDb puanı, konusu, yorumları, inceleme, eleştiri...

Ağır Romantik filmine bir bakış

14 Şubat 2020 tarihinde Türkiye'de gösterime giren Ağır Romantik filmi yayınlandığı günden itibaren büyük ilgi görmüş bir romantik komedidir. Filmin yönetmenliğini Deniz Denizciler üstlenirken, yapımcılığını yaan ve senaryosunu yazan Deniz Denizciler olmuştur. Filmin başrollerinde ise Tuvana Türkay, Onur Tuna, Sermiyan Midyat gibi isimler yer almaktadır. 1 saat 37 dakika süren bu filmin IMDb puanı ise 4.4 olarak karşımıza çıkmaktadır.

Ağır Romantik

Ağır Romantik filmi konusu

Filmin başrol karakteri olan Aslı, konservatuvar öğrencisidir. Eğitimli bir ailenin kızı olan Aslı'nın babası profesör iken annesi ise sanatçıdır. Aslı bir gün Beyoğlu'nda gezintide iken çantasını kapkaççıya yakalatır. Aslı korku içinde beklerken olayı gören Kerem ise çantayı hırsızlardan kurtararak Aslı'ya getirir. Bu olay Kerem ile Aslı'nın tanışmasına yarar. Bu ikili kısa süre içinde birbirine aşık olur.

Kerem, Aslı'nın dünyasından değildir ve bunu fark etmesi biraz zaman alır. Kerem'in babası İstanbul'un en büyük kapkaç çetesinin lideridir. Aslı bu tarz insanları sevmediğini açık açık belli edince Kerem işi ile alakalı yalan söyler. Finans uzmanı olduğunu söyleyen Kerem'in bu yalanı gün geçtikçe büyür. Lakin yalanları elbet gün yüzüne çıkacaktır.

Bir kapkaç faciası sonucunda yolları kesişen ikilinin arkadaşlıkları aşka dönüşünce olayların seyri de değişir. Ama çok ayrı ailelerden gelen Aslı ile Kerem, Kerem'in yalanları ile ilişkiyi ayakta tutarlar.

Filmde bu ikilinin yaşadıkları, Kerem'in yalanları ve bu yalanların ortaya çıkışı filme heyecan katar.

Ağır Romantik film oyuncuları

Tuvana Türkay

Onur Tuna

Sermiyan Midyat

Altan Erkekli

Durul Bazan

Semra Dinçer

Zeynep Orhan
zeyneporhan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal