Adliye önünde ölümle sonuçlanan silahlı çatışmanın nedeni yok artık dedirtti!

Dün Küçükçekmece Adliyesi önünde çıkan çatışmada 4 kişi hayatını kaybetti. 24 kişinin karıştığı 18 kişinin de gözaltına alındığı olayın detayları da ortaya çıkmaya başladı.

25.03.2022-13:35 - (Son Güncelleme: 25.03.2022-14:59)

Dün İstanbul’da meydana gelen olayda iki grup arasında çıkan kavgada bir süre sonra silahlar devreye girdi. Otopark devri ile ilgili yaşanan tartışma sebebiyle daha önce silahlı kavga çıktığı ve 2 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

Küçükçekmece Adliyesi'nin 200 metre dışarısında yer alan açık otopark alanının çıkış noktasında iki grup arasında daha önce bir silahlı çatışma çıkmış, meydana gelen bir olayın davasının ardından çıkan silahlı çatışmada Selcan Selvi, Kadir Mendanoğlu, Nazım Sözer, Ercan Sözer isimli 4 kişi yaşamını yitirirken, 2 kişi de söz konusu olayda yaralanmıştı.

Adliye önünde ölümle sonuçlanan silahlı çatışmanın nedeni yok artık dedirtti!

Toplamda 18 gözaltı var

Yapılan ilk tespitler bağlamında 24 kişinin karıştığı olayda 18 kişi de emniyet ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. Çıkan çatışmada hayatını kaybeden 4 kişinin cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken haklarında yürütülen otopsi işlemlerinde 3 kişinin raporu tamamlandı. Nazım Sözer, Ercan Sözer ve yeğenleri Kadir Mendanoğlu'nun cenazeleri iki tarafın herhangi bir yerde tekrar denk gelmemesi adına gece saatlerinde ailelerine verildi. Nazım Sözer ve Ercan Sözer'in Hakkari'de, Kadir Mendanoğlu'nun ise Antalya'da toprağa verileceği alınan bilgiler arasında. Çatışmada hayatını kaybeden Selcan Selvi'nin otopsi işlemlerinin ise hala devam ettiği aktarıldı. 

Çatışmanın sebebi otopark devri

Söz konusu çatışmanın detayları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. 4 kişinin hayatını kaybettiği olayın otopark devri sırasında husumeti olan iki grup arasında ortaya çıkan tartışmalar üzerine daha önce de yaşandığı belirtildi. Buna göre önceden silahlı kavganın yaşandığı olayda 2 kişinin yaralandığı saptandı. Olaylara karışan şahısların hem silahlı yaralanmaya ilişkin davaları hem de otopark devri sırasındaki olaylar sonucu açılan davaları nedeniyle Küçükçekmece Adliyesi'ne geldikleri öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal