Adıyaman'da aile içi çatışma kanlı sonuçlandı: 3 ölü, 2 yaralı!

Adıyaman'ın Samsat ilçesine bağlı Taşkuyu Köyü'nde iki aile arasında çıkan aile içi çatışma kanlı bir sona evrildi. Edinilen bilgilere göre, akraba olan iki aile arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı bir kavgaya dönüştü.

27.02.2024-15:15 - (Son Güncelleme: 27.02.2024-15:15) Adıyaman'da aile içi çatışma kanlı sonuçlandı: 3 ölü, 2 yaralı!

Çatışma sonucunda 9 yaşındaki Mustafa Avcı, Abidin Avcı (39), Tuğba Avcı, Kasım Avcı ve ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda jandarma ekibi ile sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılardan Kasım Avcı olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Tuğba Avcı, Abidin Avcı ve Mustafa Avcı ile ismi öğrenilemeyen bir kişi Samsat Devlet Hastanesi, Kahta Devlet Hastanesi ve Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanelerine sevk edildi. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen Tuğba Avcı, Abidin Avcı ve Mustafa Avcı hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, polis ekipleri kaçan Kasım Avcı'yı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor

Hayatını kaybeden kişilerin yakınları, hastanelerde sinir krizleri geçirirken, yetkililer tarafından psikososyal destek hizmetleri sağlanmaya başlandı. Olayın ardından şok içinde olan aile fertleri ve köy halkı, acı haberle sarsıldı.

Çatışmada yaralanan ve olay yerinden kaçan Kasım Avcı'nın yakalanması için polis ve jandarma ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Konuyla ilgili soruşturma sürerken, olayın neden çıktığı ve detayları aydınlatmak adına yetkililer çalışmalarını sürdürüyor.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal