17.08.2021-16:54 (Son Güncelleme:24.08.2021-16:53)


1

Spor Toto Süper Lig’in yeni ekiplerinden Adana Demirspor’un, 32 yaşındaki Brezilyalı stoper Maicon ile yakından ilgilendiği öğrenildi.



2

Spor Toto Süper Lig’e yeni yükselen ve ligin ilk haftasında evinde Fenerbahçe’ye mağlup olan Adana Demirspor’da, defans hattındaki sorunlar göze çarpıyor.



3

Akdeniz ekibinde, defans hattına mutlaka bir oyuncunun takviye yapılması gündemdeyken Fenerbahçe maçındaki sorunlardan dolayı da takım yönetimi, Samet Aybaba’nın da yoğun isteğiyle defans hattına transfer için yoğun mesaiye başladı.



4

Stoper arayışında olan takımda sürpriz bir isim ortaya atıldı. Eski Galatasaray’lı 32 yaşındaki tecrübeli defans oyuncusu Maicon ile Adana Demirspor’un yakından ilgilendiği öğrenildi.



5

Akdeniz ekibi Adana Demirspor’un 32 yaşındaki deneyimli stoperin transferinde yoğun mesai harcadığı ve transferin bitmesine az kaldığı ortaya belirtildi. En son Suudi Arabistan liginde Al Nasr formasını terleten Maicon, şuan kulüpsüz olarak bulunuyor. Futbolcunun hali hazırda bir takımının olmaması transfer için Adana Demirspor’un işini kolaylaştırıyor.



6

Ayrıca tecrübeli stoperin daha önce Galatasaray formasını terletmesi ve bu anlamda ligi tanıyor olması futbolcunun tercih edilmesinde önemli detaylar olduğu gelen bilgiler arasında. Adana Demirspor yönetiminin de bu doğrultuda futbolcuyla temaslarını sıklaştırdığı öğrenildi.



7

32 yaşındaki Brezilyalı deneyimli stoperin de bu transfer teklifine sıcak baktığı öğrenildi. Transferde sıcak temaslar devam ederken, transferin yakın bir zamanda açıklanması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR