Adana Demirspor, Galatasaray'ın eski yıldızı Henry Onyekuru'yu transfer etti!

Galatasaray'ın eski futbolcularından Henry Onyekuru ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanıyor. 25 yaşındaki sağ kanat Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor ile transferde her konuda anlaşmaya vardı.

10.07.2022-16:31 - (Son Güncelleme: 11.07.2022-17:42)

Galatasaray'da bir dönem forma terleten ve taraftarların sevdiği isimlerden olan Henry Onyekuru ile ilgili çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Nijeryalı kanat futbolcusu son olarak Adana Demirspor ile 1 yıllık anlaşmaya vardı.

Resmen renklerine bağladılar

Adana Demirspor, Nijeryalı hücum oyuncusu ile anlaşmaya varırken yaşanan gelişmeler ise Türk futbolunda çok büyük yankı uyandırmış durumda. Oyuncunun Adana Demirspor'a transferi herkese sürrpriz olurken konuyla ilgili kulüp başkanı Murat Sancak açıklamalarda bulundu.


Gelişmeleri değerlendirdi

Murat Sancak transferle alakalı olarak, 'Bir yıl kiraladı. 30 Haziran'a kadar satın alma opsiyonumuz var. Avrupa kupalarına katılırsak. mecburü satın alma bonuslar da var. Hedefimiz orası zaten. Belki beklemeyiz o tarihe kadar, çok değerli ve kaliteli bir futbolcu.' ifadelerine yer verdi.

Oyuncudan ilk sözler geldi

Diğer yandan Henry Onyekuru açıklamasında, 'Böyle bir kulübe geldiğim için mutluyum. Bazı eski takım arkadaşlarımla konuştuğumda buranın, birkaç yıl içinde Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri olacağını söylediler.' açıklamalarında bulundu. 

Oyuncu ayrıca burada yüzde yüzümü vereceğim ve sonrasında taraftarlar tüm kupaları kazanmak için hazır olsunlar.' şeklinde konuştu.

Futbolcunun kariyeri

Oyuncu kariyerinde Belçika ekibi Eupen, Everton, Anderlecht, Galatasaray, Monaco ve Olimpiakos formalarını terletti. Futbolcu Galatasaray ile ise Süper Lig ve Türkiye Kupası zaferleri yaşadı. Performansıyla sarı kırmızılı taraftarların sevdiği isimlerden birisi haline gelmişti. Futbolcunun son olarak Adana Demirspor'a transferi ise büyük yankı uyandırmış durumda.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal