Adana Demirspor, Fenerbahçe'den Arda Okan Kurtulan'ı transfer etti!

Fenerbahçe'nin genç sol kanadı Arda Okan Kurtulan ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanıyor. 19 yaşındaki futbolcuyu Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un kadrosuna kattığı öğrenildi.

07.07.2022-11:41 - (Son Güncelleme: 07.07.2022-11:49)

Yeni sezon öncesi Süper Lig'de transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken sürpriz hamleler gelmeye devam ediyor. Son olarak ise Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Arda Okan Kurtulan ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Oyuncunun Adana Demirspor'a transfer olduğu belirtildi.

Resmi açıklama bekleniyor

Fenerbahçe'nin yetenekli oyuncularından Arda Okan Kurtulan ile ilgili ortaya çıkan transfer haberleri büyük yankı uyandırmış durumda. Sarı lacivertlilerin genç sol kanadını Adana Demirspor'un kadrosuna kattığı öğrenildi. Akdeniz ekibi bu sezon öncesi de geçen sezon gibi transferde hızlı davranıyor. Futbolcunun transferinin kısa süre içerisinde resmi olarak açıklanacağı bilgisi var.


Oyuncu için hızlı davrandılar

Sarı lacivertlilerin genç oyuncusu Arda Okan Kurtulan potansiyeli ile geleceğine büyük umutlar beslenen bir oyuncu olmakta. Pek çok takımın yakından takip ettiği futbolcu için Adana Demirspor hızlı davrandı ve futbolcuyu kadrolarına katmayı başardılar. Transferin detaylarının ise kısa sürede gelmesi bekleniyor.

Futbolcunun kariyeri

Futbola E. Erokspor altyapısında başlayan Arda ardından Fenerbahçe u17 takımına transfer oldu. Ardından ise performansıyla takımın A seviyesine kadar yükselme başarısı gösterdi. Şimdilerde ise Akdeniz ekiplerinden Adana Demirspor ile anlaştı. Ayrıca oyuncu Kuzey Makedonya Milli Futbol Takımı'nın formasını giymektedir. Ana mevkisi sol kanat olan oyuncu sağ kanat ve santrafor olarak görev alabilmektedir. Futbolcunun transferinin ise Adana Demirspor tarafından kısa süre içerisinde açıklanacağı gelen bilgiler arasında bulunuyor.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal