Acun Ilıcalı'nın Grant McCann İle Yolları Ayırması Hull City Taraftarlarını İkiye Böldü!

Acun Ilıcalı'nın yeni kulübü Hull City'de takımın teknik direktörü Grant McCann ile yolları ayırması taraftarları ikiye böldü.

26.01.2022-15:38 - (Son Güncelleme: 26.01.2022-15:45)

Acun Ilıcalı yakın zamanda İngiliz ekibi Hull City'i satın aldığını resmen duyurmuştu. Acun Ilıcalı'nın takımı satın almasının ardından yaptığı ilk hamle ise gündeme bomba gibi düştü. Acun Ilıcalı yönetiminde Hull City, takımın teknik direktörü Grant McCann ile yolları ayırdı.

TARTIŞMA KONUSU OLDU

Hull City'nin başında ilk 16 karşılaşmasında yalnızca iki galibiyet aldıktan sonra üst üste 4 karşılaşmadan galibiyet ile ayrılan fakat sonrasında yeniden düşüşe geçen Hull City, Acun Ilıcalı'nın resmi olarak göreve başlamasıyla yeniden şahlandı. Fakat bu durum takımın teknik direktörü Grant McCann'in geleceğini değiştirmedi.

Hull City'nin yeni teknik direktörünün kim olacağı büyük merak konusu haline gelmişken, takımda McCann ile yolların ayrılması taraftarları ikiye böldü. Bir kesim Grant McCann'in devam etmesi gerektiğini söylerken diğer bir kesim ise kararı gayet olumlu buldu. Mevcut teknik adamın Acun Ilıcalı'nın kulübü almasının ardından değişmesi bir kesimden yoğun eleştiri alırken karşı görüş sezon genelinde kötü performans ortaya koyan Grant McCann'in son iki maç performansıyla değerlendirilmesinin yanlış olduğunu belirtiyor.


TEKNİK ADAMIN KARİYERİ

Kuzey İrlandalı Grant Samuel McCann, Hull City kariyerinde çıktığı 29 karşılaşmada 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 16 mağlubiyet aldı. 1.07 puan ortalaması tutturan teknik adam genel olarak İngiliz ekibi ile başarısız bir profil çizdi. 41 yaşındaki çalıştırıcı daha önce Doncaster Rovers ve Peterborough'ta görev aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal