26.01.2022-11:53 (Son Güncelleme:26.01.2022-15:57)


1

Fenerbahçe'den ayrılması gündemde olan Dimtrios Pelkas ile Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'nin ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



2

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de transfer hareketliliği başladı. Takımda devre arasında gidecek futbolcuların yanı sıra takıma katılacak futbolcular da yoğun gündem meselesi haline geldi. Fenerbahçe'de geçen sezon gösterdiği performansın çok altında bir performans sergileyen Yunan yıldız Dimitris Pelkas'ın takımdan ayrılma ihtimali bulunuyor.



3

Bu anlamda futbolcuyla ilgili gelişmeler büyük bir merakla takip ediliyor. Fenerbahçe'de takımdan ayrılması gündemde olan Yunan yıldız Dimitris Pelkas'a çok sürpriz bir talip olduğu öğrenildi. Futbolcu ile Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Hull City'nin ciddi bir şekilde ilgilendiği aktarıldı. Yaşanan gelişmeler çok konuşuluyor.



4

Acun Ilıcalı'nın, Fenerbahçe'nin Yunan yıldızı Dimitris Pelkas ile yakından ilgilendiği ve takımında görmek istediği öğrenildi. Acun Ilıcalı'nın, yıldız futbolcuyla olan yakınlığı da biliniyor.



5

Bu anlamda Yunan futbolcuyu takımına kiralama yöntemiyle transfer etmek istediği gelen bilgiler arasında bulunuyor. Yunan futbolcunun da kendisine gelen bu teklife oldukça sıcak baktığı gelen bilgiler arasında yer alıyor. Bu anlamda transferle ilgili kısa süre içerisinde yeni gelişmelerin yaşanması bekleniyor.



6

Yunan futbolcu Pelkas, Yunanistan'ın PAOK takımında başladığı kariyerinde, Kalamarias takımıyla devam etti. Ardından Portekiz'in Vitoria Setubal takımına gitti. Ardından geri PAOK'a dönen futbolcu, 2020 yaz transfer döneminde Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.



7

Futbolcu Fenerbahçe'de geçen sezon gösterdiği performansla taraftarların sevgilisi haline gelmişti. Fakat Yunan yıldız bu sezon oynadığı futbolla beklentilerin epey altında kaldı.



8

Bu nedenle bu sezon takımda eleştirilen isimlerden birisi oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR