26.01.2022-11:18 (Son Güncelleme:26.01.2022-11:37)


1

Kadrosunu güçlendirme çalışmalarına başlayan Fenerbahçe'nin, Barcelona ile yolları ayrılan Yusuf Demir ile ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



2

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de transfer çalışmaları son hız devam ediyor. Fenerbahçe'de transfer çalışmaları kapsamında gündeme sürpriz isimler gelmeye devam ediyor. Sarı lacivertlilerin son olarak Barcelona'dan ayrılan gurbetçi yıldız Yusuf Demir ile ilgilendiği öğrenildi. Fenerbahçe'nin transfer için önemli düğmeye bastığı aktarıldı.



3

Sarı lacivertlilerde devre arasında takıma katılması istenen isimlerden birisi de Yusuf Demir oldu. Fenerbahçe'nin, Barcelona'dan tekrar Rapid Wien'e dönen futbolcuyla ciddi bir şekilde ilgilendiği belirtiliyor. Kısa süre önce Katalanlar ile kontratını fesheden Yusuf Demir, Viyana'ya geri dönmüştü.



4

Kanarya sol ayağıyla hücumun her bölgesinde etkili bir performans gösteren genç futbolcuyu renklerine bağlamak için çalışmalara başladı. Sarı lacivertlilerin futbolcuyla temasa geçtiği öğrenilirken, Yusuf Demir'in de bu transfere oldukça sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.



5

Fenerbahçe'nin, Yusuf Demir ile transferinde önündeki en büyük engel olarak Borussia Dortmund gözüküyor. Alman devinin genç yetenek ile çok ciddi bir şekilde ilgilendiği belirtiliyor. Bu anlamda genç futbolcunun transferi için Fenerbahçe'nin hızlı davranmaya çalıştığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.



6

Avusturya doğumlu olan Gurbetçi futbolcu, futbola Avusturya'nın Rapid Wien takımında başladı. Avusturya ekibinin alt yaş kategorilerinin formasını başarıyla terleten futbolcu takımın A seviyesine yükseldi.



7

. Sonrasında ise 9 Temmuz 2021 yılında Barcelona'nın yolunu tuttu. Barcelona performansı takımda yeterli bulunmayan futbolcu, Avusturya ekibi Rapid Viyana'ya geri döndü.



8

18 yaşındaki genç futbolcu sağ kanat olarak görev alıyor. Ayrıca on numara ve sol kanat pozisyonlarında görev alıyor.



9

Futbolcu güncel olarak Avusturya Milli Takımı'nın da formasını terletiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR