Acun Ilıcalı'dan Sürpriz Paylaşım! Genç Sevgilisinin Doğum Gününü Kutladı

Sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın doğum gününü sosyal medya hesabından kutlayan Acun Ilıcalı, 'Güzel kalbin bana mutluluk vermeye devam etsin' diye yazdı.

02.07.2021-17:58 - (Son Güncelleme: 02.07.2021-18:24) Acun Ilıcalı'dan Sürpriz Paylaşım! Genç Sevgilisinin Doğum Gününü Kutladı

Programları kadar özel hayatıyla da gündem olan Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'ndan boşandıktan sonra Çağla Altunkaya ile aşk yaşamaya başlamıştı. Survivor 2021 için uzun süredir Dominik'te olan Acun Ilıcalı, yarışmanın bitmesinin ardından soluğu genç sevgilisinin yanında aldı.

SEVGİLİSİNİN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

Ünlü televizyoncu genç sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile pozunu paylaşıp romantik bir de not düştü. Acun Ilıcalı paylaşımında, 'Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu senelerin olsun. Güzel kalbin bana mutluluk vermeye devam etsin' notunu düştü. Çağla Altunkaya ve Şeyma Subaşı'nın doğum günlerinin aynı tarihte olması da sosyal medyada dikkat çekti.


AYÇA ÇAĞLA ALTUNKAYA KİMDİR?

Çağla Ayça Altunkaya'nın 1999 doğumlu. Sevgilisi Acun Ilıcalı ise 29 Mayıs 1969 doğumludur. Yalova'da yaşadığı ve hemşirelik okulu mezunu olduğu söyleniyor. Ayça Çağla Altunkaya'nın basketbola olan düşkünlüğü ise daha çocukluğundan geliyor. Genç isim genellikle Acun Ilıcalı ile zaman geçiriyor.




DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal